RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 17:34:00)

Dobar dan, mame!

Nije me bilo par dana, a sada ne mogu da iščitam šta ste sve ispisale. Moraću da se vratim par stranica unazad.
Vidim da opet ima dosta bolesnih. I M je sinoć opet dobila povišenu temperaturu, išla joj je do 39. Slinavi, pomalo i kašlje. Odveo je mm sad kod lekara jer izgleda da ima i konjuktivitis, pa da joj prepiše terapiju. 
Ja sutra idem na kontrolu, nadam se da će mi konačno skinuti gips. Danima nisam izašla iz kuće, osim na terasu. 

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 18:02:01)

Meni se izgleda aktivirao bruh. Dok sam hranila bebusku ( hranim je onako u pololezecem polozaju sa savijenim kolenima) i kad sam pokusala da se sa njom podignem, presece me nesto sa desne strane, po sredini, onako skroz na boku ( nije u visini nijednog organa realno i vuce prema nazad) preseklo me nesto da sam jedva ustala. Izbilo mi dah. Sad me i dalje boli mada mogu da funkcionisem. Obukla sam neki steznik sto sam nasla, imam ga jos od kako sam se pre trudnoce kanila da vezbam....
Moze eventualno da bude da me boli jajnik zbog ovulacije, vreme je za to....

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 19:44:50)

Poz mame, evo kratko da se javim, u kolima sam,,N spava, pustiću ga do 8. Bili kod pulmologa, slušanje, opet snimanje-treći put🙁- nalaz bronhiolitis, krv- sve ok uključujući i crp, terapija berodual 5 dana, pulmikort 14 dana, alergo probe zakazati, u slučaju još jedne opstrukcije planira se singular+ pulmikort terapija, dijagnoza bronhiolitis i astma in obs :(.

milicicak -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 20:26:20)

Joj, Rosi, bas mi je zao. Ljubi lepotankovica i drzite se.
Mi odbrojavamo dane do rodjendana, V cudno kaki a ni sa cim ne mogu da povezem, na poslu ludnica i tako...

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 20:39:20)

i bre rosi[sm=smiley13.gif]. Poljubi malisu. Da se brzo oporavi!!!

Izaso Raaaaaad[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Odoh da se napijem[sm=jezicek.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 20:44:15)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Poz mame, evo kratko da se javim, u kolima sam,,N spava, pustiću ga do 8. Bili kod pulmologa, slušanje, opet snimanje-treći put🙁- nalaz bronhiolitis, krv- sve ok uključujući i crp, terapija berodual 5 dana, pulmikort 14 dana, alergo probe zakazati, u slučaju još jedne opstrukcije planira se singular+ pulmikort terapija, dijagnoza bronhiolitis i astma in obs :(.

Ako je crp ok onda definitivno bronhitis. Ja sam tako imala kad sam bila mala. Inace ako ti je za neku utehu na duge staze, decaci skoro potpuno izrastu iz toga do puberteta. samo je jako bitno da se bave sportom cak i ako nisu sportski tipovi...
Grlim te i zelim dobru i mirnu noc...

lesica -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:02:17)

Žene drage, grlim vas puno, da dečica brzo ozdrave.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:09:24)

Dobro vece. Deca u krevetu jeeeessss...a sad po kuci i na posao. Riknula sam danas. Izvija se u kolicima penje se kad ga stavim unona kolica u prodavnici i odatle zeli da izadje ma strasno sta mi rafi. Dobio je patofne mm i ja patike a D skecers neke vauu baletanke. Al riknuh dva puta do grada danas. Samo sa pauzom za njegovo jelo i spavanje. 

Rosi dobro je da je sve ostalo ok. Inhaliracete se i bice bolje.
Odoh da se kupam pa da nastavim dalje

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:17:45)

Rosi, bas mi je zao...drzi se! 
Ja jela danas slatkog nenormalno...shvatila sam da jedem mnogo vise slatkog zbog umora,a i na nervnoj bazi...Mama mi u bolnicu otisla veceras...ona voli sto je tamo da bude pod kontrolom lekara...ipak se brinem...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:18:07)

Rosi,drzi se.Strasno kad su deca bolesna.Mene pms ubi,ne smem da kukam,ali nervni slom sam dozivela...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:19:06)

Pari,sta joj je?

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:22:53)

Ne znamo jos...imala je to i pre 5 god...tada su rekli hronicni kolitis...5 god nista i sad isti simptomi...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:26:59)

Dobro vece. Samo na kratko da vam mahnem. Imam puno posla.

Pari saljem ti zagrljaj.
I tebi Rosi.

Von, baci taj PMS.[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 21:37:54)

Rosi [sm=smiley13.gif] dušica mala, brzo da ozdravi [sm=smiley31.gif]

Pari, verovatno se mama oseća sigurnije pod nadzorom lekara. Nadam se da će biti ok.

Maslačak, evo ja nazdravljam za rad [sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 22:36:42)

Rosita, grlim... Sve ce biti ok, jednostavno je bebac nezan. Joj sve te razumem. Sada sam e vec najezila od pomisli na mog malog, boze koliko smo najebali.
Maslacak cestitam, ja cu nazdraviti sutra.
Pari, ako se ponovo aktivirao kolitis, bolje je svakako da bude u bolnici, trebace i kolonoskopija vrv mnostvo prehgleda, tu ce zavrsiti sve, nego ovako bi se iscimala, kako nam je zdravstveni sistem fantastican...[sm=smiley11.gif]

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 22:52:31)

Rosi, pari [sm=smiley31.gif]
Maslacak i ja nazdravljam.

Zelim vam svima laku noc, ja odoh da spavam sva uplakana... konacno sam odgledala film ,,Tully"... bas ste ovde preporucivale, i evo tek sad nadjoh vremena da ga pogledam. Odlican je, samo mi je probudio emocije samo tako.
Grlim vas sve!

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (18.3.2019 22:59:16)

Lepo spavaj mama JO. Tih sto se meni spava.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 6:57:49)

Dobro jutro. Mene osvojio kasalj nocas mislila sam.povraticu. kako li je tek nasim.malcima?

Rosi kako prosla noc? Evo spremila sam dorucak pa da ruckaju pa seku u vrtic.
Voci a zar ti nemas pravo da ne radis trecu smenu dok ti malac ne navrsi 3 godine?

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 7:46:41)

I ja kasljala nocas...opet od sinusa,sliva mi se pa kasljem nocu...
Moram danas normalnije da jedem definitivno...
Kako ste mame? Rosi?

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 7:51:56)

Jutro.
Ljiso ja i dalje kasljem i iskasljavam sekret. Jos od onda kad smo imali grip...
Maslacak [sm=bravo.gif]
Pari jel se javljala mama?
Rosi bem mu miša...a nikako da te pitam za oko. Jel ono sada ok? Secam se onog pada. Nesto mi ostalo urezano...jel ok od tada?

S i ja kuci. Sad joj spremila dorucak . Da se ladne pa da doruckuje. Mene stomak ubija. Izgleda da je ovulacija. Eto...a ciklus mi izostao ovaj mesec. To mi se nije desavalo nakon prve trudnoce...
Inace L i nocas spavao kod b&d. Kukao i sinoc da ide kod njih. S poblesavila. Samo bi da se nosa. A ako prodjemo pored ulaznih vrata, vristi da ide napolje...

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 8:03:55)

Dobro jutro, j pijem kafu n terasi, uopste nije hladni, deca mese testo baka im je umesila da se igraju. Dobila sam pa me stomak bas boli...

Maraj super da hoce kod babe i dede, neka ide. A S je verovatno naisla nek faza. 

Joj koliko je ponovo bolesne dece, j msm da kada se ustali ovo vreme, da ce i virusi stati, bar se tako nadam. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 8:12:45)

Dobro jutro devojke.

Maraj, kako da ti ne kasni kad si toliko imala zezancija pocev od boginja, pa onda si se ti razbolela. [sm=smiley13.gif]Sve je po meni sasvim normalno dok ne dojis.

S je u vrticu. Imamo neku radionicu. Ja cu uskoro u specijalno. Uopste mi se ne ide s obzirom da mi je tesko da ih gledam. [sm=smiley13.gif]
Odoh da se namontiram i krecem. Danas ce biti naporan dan.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 8:14:04)

Rosi, nadam se da ste prespavali noc bez vecih poteskoce.

Pari, javljaj kako je mama.

Maslacak, tebi nisam cestitala. Svaka cast. Mada, nisam sumnjala

mama Jo -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 8:57:19)

Jutro svima.
Pari, da, kako je mama?
Maraj, tako i moja U a starija je od tvoje S... dodje sama do ulaznih i lupa da idemo napolje...
Danas nesto vetar duva bas, a?

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (19.3.2019 11:02:48)

Dobar dan!

Maslačak, čestitke i od mene!
Rosi, Pari, Von, kako su dečica?
M dobila terapiju za konjuktivitis. Baš je loše noćas spavala, imala je i povišenu t, mada ne mnogo. Sto puta sam morala da pevam Pet malih majmuna 😁 Srećom, za sada ne kašlje mnogo.
Ja čekam kod ortopeda već tri sata 😣

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>