Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (1.3.2019 13:23:24)
|
Cao mame. Mi bili u parkiću, evo uspavljujemo se na sisu. Čak ni ne sisa, drži... Al ja popijem kafu i pogledam rr. Svako svoje :) Noću, von, pari- sapatnice. Znate već. Samo što ja ni ne gledam na sat. Ja neko veče legnem u 10 sa D, a ostalih u 1 sigurno, kad ostanem sa mm budna. Desi se da se prvi put probudi u 1, ali to ako sam legla oko 1. Ako legnem oko 10, pola 11 sa namerom da se odmorim, odmah se budi. Premećem ga po sisi noću jer ne znam šta bih. Ujutru ako spava , spavam i ja, ležim, nikud ne ranim inače bih svisnula. D ima čist bris nakon ab, a moj je čist i bez ab. Doručkovala sam tortu. Pa sam opet pojela tortu i prženicu. Treba me umlatiti. Nekad sam brojala kalorije maltene 😂 Sanjice, kako je muž? Nezgodno sa tim pesklm :( Bubi, srećno! Ljišo, dobro da nije visoka T. Polako, biće bolje. I mi sutra rođus u igraonici. Vodim ih, šta ću, neću ih držati pod staklenim. Evo D 3 n + nije išao u vrtić. U pon će, Bože zdravlja. Lepo je dobiti nagradu. Ali što je mnogo... Poz mame.
|
|
|
|