Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 14:44:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari E pa super Ana! Sta u druge stavljas kad ti je ova najjeftinija? 😁 Haha pa u dobošicu ne ide ništa sem jaja, šećera, brašna, putera, čokolade... i malo limuna. Sve druge torte koje pravim imaju mnogo više sastojaka pa sad zavisi od torte da li ide maskarpone, da li ide ganaš, lešnici, bademi, koliko čokolade itd. Nakupi se
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 14:48:28
|
|
|
|
pari
|
Dobro da,to je tacno...maskarpone je skup, orasasti isto... Ali dobro,ja sam u fazonu ako vec jedem slato,da to bude kvalitetno 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 14:49:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobar dan zenske.Prezivela sam pre podnevnu smenu. Kasnije idem opet u skolu. Mislila sam da je stomacni virus u pitanje. Dobila sam juce. Puno mi kasni. Sad ce da bude haos kao svaki put kad dobijem. Deca piju caj, pa ce T malo da odmori. Sofi i ja cemo da se druzimo. Joj SAnjči, imam i ja takve epizode ali dobro je da si dobila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 14:55:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, znas kako mi je laknulo. Odmah sam zvala mm, mamu i sestri poslala poruku. I Von sam poslala poruku jer zna koliko se mucim. Samo da ne pijež hormone.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 15:22:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Dobro da,to je tacno...maskarpone je skup, orasasti isto... Ali dobro,ja sam u fazonu ako vec jedem slato,da to bude kvalitetno 🙂 Takođe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 15:23:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Super Sanjči! Što manje stresa i biće to ok
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 15:25:29
|
|
|
|
pari
|
Evo i sad razmisljam sta bih mogla slatko...imam kuci jos keksa koji sam pravila pa cu to 🙂 iako se razmisljam da odemo posle vrtica da jedne lepe poslasticarnice gde prave kvalitetne kolace pa da M i ja uzivamo...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 16:33:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,i meni se jede nesto slatko,socno,njami...Sanjica i ja eksperimentisemo sa virkom😉sapatnice sa hormonima i ciklusom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 17:31:06
|
|
|
|
Mariya
|
Helou mame!! Evo da vam se javim, ne pamtim kad sam poslednji put pisala. Sama sam sa decom od ujutro do uveče i jednostavno ne stižem. Uveče padam u nesvest od umora. Mi smo dobro manje-više, devojčice su slinave, Luci kašlje i ima T, sutra je vodim kod dr da je pogldea. L se zasad drži ali mislim da je pitanje dana kad će se i on razboleti. Mene boli grlo i curi nos. Ali ovo nam je prva prehlada ove godine tako da smo sjajni Evo pola marta je i dosad smo bili bez slina. Inače, proslavili smo L rođendan, napunio je 2 godine, sad mi je velik i pametan Dobila sam produženje pa sam na bolovanju do avgusta... Sanjice i Von, ja mogu da vam preporučim Femisan A, ja sam ga pila pre nego što sam zatrudnela sa H, sredio mi je cikluse, pms nisam ni imala a nisam ni pila po uputstvu maksimum nego mnogo manje, probajte. Ne spominjite torte i kremasto, i ja bih jela ali me boli grlo
< Poruku je uredio Mariya -- 13.3.2019 17:32:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 17:33:36
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Sanjice znaci ipak je ciklus... ja dobih prosli mesec prvi put nakon porodjaja. Sad sam trebala oko 8.marta. kad, 8.i 9.sam samo imala braonkast sekret i to je to. Ciklusa nema Dok se sad ustali posle porodjaja... Inace L nam bio danas kuci, posle 3.dana , svega 20-ak min i opet otisao kod b&d. Kupio mu deda auto od penzije...nigde srece...samo podvruskuje. S bi i dalje samo da se nosa. Mm i ja smo i dalje slogirani. Sva sreca S je najbolje prosla u ovom virusu. L je bolje. A mm i ja smo i dalje kao pregazeni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 17:37:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Mariya,bas te dugo nijr bilo. Vec 2 godine!! Super za produzetak!!Femisan a ima virka.Mm jos nema,mali nece da spava..klAasika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 17:44:47
|
|
|
|
vocicana
|
Dan zenskice, evo nas, vratili se u stvarnost, iz one lepote pod snegom. Maryia, pa bas lepo sto se vidis ovde, pisi kada stignes. mali se potpuno oporavio, ali krecemo I sa vrticem od ponedeljka, ja se spremam za trecu smenu I eto… Ljubim vas sve I grlim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 18:00:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi cemo Voci od ponedeljka u vrtic, pa sta nam Bog da.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 19:07:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ja se mislim da ne dajem L jos u vrtic. Ne znam kad ce proci svi ovi silni virusi. Ako izdrzimo, i mart da ne ide, bilo bi ok. Zvala sam ga, nece da dodje kuci. Njemu lepo kod b&d... Milicicak se ne javlja? A ni jess?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 19:36:30
|
|
|
|
pari
|
Ja pijem caj i jedem keks...boze mojih par minuta tako sto sam pustila crtani,a to bas ne volim da radim,ali sta cu...bas sam umorna,ledja me otkidaju...i nesto se smrzla ovih dana... Uspela sam da operem auto...konacno posle jako dugo vremena, ali mi uvek nezgodno da ih ostavim negde na pranju,sta cu sa njima...ovako smo u immo centar otisli,imali su odmah mesta,mi se proset_ali i eto...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 20:39:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ja evo prekrsil dijetu. Dobila sam pa sam jela i slatko i sve po redu. Pod stresom sam. P mi se osuo i to bas fest. Nagadjam od cega je osip. Oci mi se sklapaju. Razmisljam da skuvam kafu. Imam posla. Ustala sam u pola 5 i bas sam smlacena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 21:38:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mariya uvjek mi bude drago kad nam svratis.Kako je njegova ruka sad? Moja djecurlija spavaju,ujutru u 9 David ima termim kod detmatologa.Ja i dalje nisam zadovoljna trenutnim stanjem ali vidjecemo sutra. Opet sam kratko cuvala djecu od zaove,i recicu samo hvala Bogu pa ne moram svaki dan.Nemojte me shvatiti pogresno,ja tu djecu mnogo volim,bas im se obradujem kad dodju ali.......
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 21:49:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,razumem te.Moja J se zalila da joj se spava,da je bole noge i ruke,a spava joj se NIKAD,i nema da fali,38.1..mozda je nesto prolazno.A T ide 29.3.na Divcibare,M treba vakcinu u ponedeljak..bas lepo..a bila je bolesna prosle godine u januaru..tad je pila antib zadnji put..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 21:52:36
|
|
|
|
vocicana
|
Ma to je super, moje dete je kao punjena curka, ako ne svaki svaki drugi mesec pijemo neka G da izvinete svi. Prolazno je, ne sekiraj se.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 22:05:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Nadam se da ce ostati na tome!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 22:27:53
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece ja sam da mahnem, vitamin redovno, nemam st pametnog da napismeno, na odmoru sam, kod mojih smo nas tri, uzivamo. Grlisa za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 22:49:06
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi uzivajte 😊 Von nadam se da ce ostati na tome,da cete se provuci. Dora pocinje polako sa svojim kihanjem,jos malo pa cemo morati poceti sa kapima za alergiju.Sad kad pocne cvjetati bice veselo.Kad se sjetim kakva je prosle godine bila 😬
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 13.3.2019 23:51:17
|
|
|
|
vocicana
|
Joj i prolece je strasno sa laergijama. Suzi Kju, uzivajte, ljubim vas!!!
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 14.3.2019 6:18:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja cu da zovem u 7 dom zdravlja zbog osipa. Nemam pojma sta da radim. Da mu dam aerius. Mali mi je. Moram da se konsultujem sa dr. Sta sad da ga drzim.na dijeti?ma skroz sam sludjena. Mm je ustao u 4 i otisao za Bg. Mi smo ustali u 6. Seka nam.jos spava a batke je u akciji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 14.3.2019 7:27:16
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Ja ustala ukocena. Ne znam kad me vrat ukocio. Cula se sa mamom...i L je ustao. Dobio je juce novi auto pa se igra sa njim... Ljiso, na sta sumnjas? Pa odvedi ga, da ga pogledaju , mada dace mu i oni nesto. Mija S je pila aerius sa 6 meseci (2ml) kad je imala boginje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?