jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (11.3.2019 9:14:15)
|
Jutro. Mi smo juce imali radnu akciju kuci, rusili smo staro drvece oko kuce. Toliko je poraslo da vise nemam sunca u dvoristu i ne raste trava. I gubim signal za Total TV 😆 Bebuska je juce prespavala dan... spavala je komirana sve pored motorne testere koja je konstantno radila. Generalno je bila kenjkava ceo dan. Uvece je zaspala u pola 7 i ukomurala se, verovatno na noc. Mm oko 8 kaze hajd da je budimo, probudice se u 5. Reko ti je budi ako hoces, srecno ti bilo. Ja stavljam cepove u usi i idem da kupam klince. Naravno da ju je budio, i naravno da je vristala i naravno da sam ja na kraju morala da uzvlacim situaciju. Probudio ju je i nije joj odmah dao da jede pa je pregladnela i bila nervozna pa onda nije htela da jede. Na kraju sam ja otisla u sobu, pustila zvuk ves masine na telefonu i tako je nahranila. Bila je gladna ali i previse uznemirena da bi jela. Noc je prosla ok, jedno budjenje u pola 3 sto je standard za nju. Ali kad bih je spustila u krevet onda vristi dok ne dobije dudu u usta....
|
|
|
|