Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (5.3.2019 21:11:12)
|
Dobro vece. Ja evo zavrsila cas. Moji svi spavaju. Idem da se istusiram pa u krevet. Dobih pohvale da mi je ovaj njuzleter odlican. Svi srecni. a sa sefom sam danas odradila face time i ono sto je zahtevao od mene tako da sam slobodna. A naravno bas mi se ne spava veceras.[sm=smiley36.gif] Mada mm kaze da ja to uvek kazem i onda na kraju cim pipnem krevet zaspim hahaha... Sutra ujutru D trening. Vracamo se rucak ovo ono, u pola 4 imam opet zubara, u 4 mm i D idu zajedno u vrtic da prave mamama za smi mart neke drangulije i da odigraju partiju fudbala. Onda u 18h ja sa D idem u skolu na radionice, a u 20h je hokejaska utakmica C Zvezda: Vojvodina, gde su nasi mali Vosini hokejasi deo spektakla, izlazice na teren i bice neki sou, i posle zakuska i svasta. Tako da je sutra za D bas naporan dan, a bogme i nama ce biti veselo. Ja samo lepim po frizideru obaveze i termine za dr i ostale aktivnosti. Nista ne mogu da popamtim. Maraj a sto nisi sama sebi dala bocu/[sm=smiley36.gif] Jao bas vas stislo. Srecom tvoji su blizu. Ana stavi mu lepo kapi za nos da prodise. Nece mu biti nista, bolje nego da je sav zapusen. Sanjice mozda nece temp skakati. Mirnu noc vam zelim. Von, Pari, Rosi...ajd da nocas malo odremate,mislim malo vise neg obicno. Upravo sam saznala da je preminula drugarica iz razreda, imala je tumor [sm=smiley13.gif] strasno, ne mogu da verujem.Vec smo jednog druga sahranili. Srce.
|
|
|
|