Ooo dobro jutrooooo! Kafa kafa kafa kafa gde ima kafa 😁 Da oci otvorim kako trebs Skuvah meni i mami, mali i musko spavaju jos uvek, mozak smislja rucak... Nesto mu ne ide bas najbolje smisljanje
Mi isli odnijeti u opstinu kovertice za glasanje,pa do skole procunjati gdje je logoped.Jedva smo nasli.Da sam cekala do utorka mogla bih traziti pola dana 😂 Planirali u set_nju ali vjetar glavu nosi.
Kod nas nema vetra,do malopre smo set_ale. Da uspavam Ninu pa rucak da stavim,mm radi pa rucamo kasnije.
Anck Su Nmaun -> RE: FebRRuarska kafana (10.2.2019 13:10:36)
Cao cure! Kako ste? Ja sam još u piddžami i planiram tako i da ostane. Loše se osecm ne ustajem iz kreveta. Samo da pogledam musaku u rerni. Leškarim u krevetu a još sam i dobila. Ručam i vraćam se u krevet.
Anck, cestitam! I ja sam u pelenama ovih dana. Pih sto me nervira... Moze zato kasnije neki caj. Sto sa pila neki vocni, savrsen sa bademom...zaboravila sam naziv, ali cu ponoviti uskoro sigurno.
Dobro jutro, ja vas molim da mi date neki otrov, da mi se oci otvore, ne mogu da se pokupim. Trecu kafu kuvam od jutros, znaci trebaju mi flasteri za kapke.
Voci jel si se probudila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Danas kod nas bas hladno,ja kuci sa S i Ninom,mm radi,A u gostima. Ajde na kafu,imam i sutlijas,a kasnije i kiflice sa sirom.
Ivancice ti si u ljubavnom raspolozenju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Voci takav ti dan,za spavanje.Kada te kafe nisu probudile znaci da ti se bas spava.