dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/19 [chat] (11.2.2019 22:45:26)
|
Miki, Dejanče, jel vas boli stomak otkako ste u 9. mesecu? Ja se danas baš baš čudno osećam, kao da je beba otišla dole, sve me pritiska. Jako se isteže, gura, A možda je i zbog aktivnosti, juče 2 rođendana, još usisavala stan između njih, a prekjuče bili u bioskopu, one ogromne stepenice u Komban dvorani me umorile, a garant ima negde lift. Ssda opih magnezijum, Sutra imam UZ, radim briseve, pa sam danas odradila depilaciju (prvi put u ovoj trudnoći). Inače nemam puno dlaka, jako malo, ali izdepilirali mi noge(hladnim voskom, za manje od 10 minuta), a dole sam se sama sredila. Dlake mi neće rasti sad neka 2 meseca na nogama, toliko sporo rastu i retke su. Na rukama nemam dlaka. Devojka koja me depilirala kaže da nema šanse da ja izguram preko 7-10 dana još, tako joj deuje stomak, veliki i spušten. I moja RR drugarica na rođusu njenom sinu, juče kada me videla, kaže nisi se puno ugojila, ali stomak ti je ogroman za početak 9. meseca. Videla me pre toga pre 2 meseca, na rođendanu njene ćerke, i tada mi je rekla da joj ne deluje veliko stomak.
|
|
|
|