dunja RR
|
Ja jutros ustala, prostrla veš, i požurila kod endokrinologa/interniste, imala zakazano. Odradila mi moja dr. sve, ekg, pritisak, internistički pregled, sve super. Moja dr je inače baš stroga i realna, što se tiče kilaže, šećera, itd. I kada me videla, a nije me videla dugo, kaže super si trudnica, fit, baš me obradovala, nisam to očekivala. Merila me i ona na njenoj vagi, opet pokazuje da se ugojila 15kg :-).Kaže vidi stomaka a nijedne strije. Posle otišla do RFZO da predam za trudničko, ladno nije hteo da prihvati, jer mu je juče stigao dopis da ne radi sa strankama utorkom, kaže dođite sutra. Onda sam otišla u gradsku, kod anesteziologa, sve je ok, imam sve što treba ispregledala mi sve papire, pa sam onda ctg odradila i čekala mog dr, on sve izoveravao za četvrtak, ctg dobar, nema kontrakcija. Došla kući i sada ću da peglam i da spakujem torbu, pa najgora sam, ništa stavila u tprbu nisam, ma ne znam ni gde mi je torba.