Rosita -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (27.2.2019 13:02:17)
|
Pozdrav mame, sve sam vas citala, ali zaboravih pola. Ja sam nedavno imala situaciju da vozim uz neku uzbrdicu kao uz nos sto bi se reklo, ali bas, bas, jednosmerna je. Imala sam lep zalet u drugoj brzini i kontam iznece ga do gore. Kad na pola kvrc kvrc, ne moze i ugasi se. Znaci ajde podji brale, a lik se od dole prilepio i svira. Ja ukljucim sva 4. On srecom krene da me obilazi i uspe. Dignem rucnu i psihicki se pripremam da resim stvar. Pustim noznu, auto pod rucnom ugasne klizi dole unazad, nista rucna ne pomaze. Ok, kontam da palim tako vraticu se dosta unazad, cuknucu nekog sigurno. I resim da sa sva 4 pustim ravno da klizi dole. Srecom, dvojica me obidjose. Kad se spustih u podnozje, upalih najnormalnije i izadjoh prvom najnormalnije. Zauvek, dok vozim ova kola, samo prvom. Iznervirao me stariji sin, sva kiptim. Nista spektakularno, ali jedno po jedno. Dodje covek s polja, ostavio stvari na stolu, izvalio se i pita da gleda Tv E neces mi ga vala, naucicu vas ja pameti. Sad svoje moras rasklanjati, a uskoro ce imati posla svi po uzrastu. I tata sve radi po kuci, pa ce i on.
|
|
|
|