lesli -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (13.2.2019 14:15:01)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Mili, slazem se za profilaksu. Nece mu ab skoditi koliko ce ponavljane infekcije. Les, mogla bih da pitam za taj caj. Covece, Mili, ti radis, ja ni po kuci ne stizem.Toliko smo se mucili da popije Cefzil, dete pocelo da se smeje zatvorenih usta. I sinoc se spremimo za rvanje zbog Pancefa. Da mm glumi klovna, a ja da vrebam sa kasicicom cim otvori usta. Kane mu sirup na usnu on proguta i zatrazi jos. 😳 Mi, normalno, sokirani. Eto, nesto i na laksi nacin.Maro, bas kod Smoljanica smo i zakazali na Zvezdari jer je to u Tirsovoj nemoguca misija. Ali on nije nefrolog, pa cemo kod nekog nefrologa posebno. Ako imate neku preporuku, mame, rado cemo poslusati.Danas smo bolje. Ja imam jos dva dana terapije, N jos jedan.Kuvam neku prilagodjenu supu pa cu je dati i J. Sinoc se izbecio na spagete koje su jele bate.😂 Smesko to je onaj cuveni Josif Pancic caj protiv bakterija u urinu za decu i trudnice. Najbolje da odes kod njih direktno u Tadeusa Koscuska i da se raspitas da li imaju jos nesto sto bi mogla da mu das. Taj caj sme sigurno. Koliko dugo, ne znam. Kao sto rekoh, meni su ga moji davali mesecima, umesto vode. Kazu da je bilo tesko naterati me da pijem (imala sam oko godinu dana), ali kada sam navikla i kada je trebalo prestati, mrstila sam se i pljuvala vodu 😂 Valjda mi bila bljutava 😅
|
|
|
|