smeško -> RE: Razgovori mama 02/19 [chat] (1.2.2019 19:02:15)
|
Ah, Von, što ja ne volim to uvaljivanje u kuću. Kako ste svi? Maro, izdrži! Seti se uvek kako muškarci izdrže 37.2, pa možemo i mi valjda ove male viruščiće.[sm=smiley36.gif] Mi smo se juče ujutru probudili u pola sedam sa Jocinom 38 T. Mrak mi je pao na oči. Naš pedijatar radi popodne ove nedelje. Pozovemo je i ona nas uputi na DM, jer so otpušteni dan ranije. Dok smo otišli do njih T mu poraste za ceo stepen. Na šalteru nam kažu da je dr u viziti i da neće sići još dva sata. [sm=zmeden.gif] Ja se rasplačem i oni pozovu ponovo. Dr pošalje drugog doktora koji nas odmah pregleda i kaže grip! Kako god da je bezveze što je još nešto zakačio, laknulo mi je neopisivo. Vratimo se kući i sada spuštamo T. Radili smo i analizu urina odmah. N se vrati juče iz škole sa glavoboljom, padne mi još jedan mrak na oči.[sm=smiley36.gif] Znala sam da ima T čim sam ga videla. Sreća, počeo mu je drugi deo raspusta. Makiju stignu rezultati brisa, ima streptokok u grlu. Igranka bez prestanka kod nas! Ne stižem da uđem na rr, J stalno traži da se drži u rukama, baš se vidi da nije dobro. Anči, kako si? Emice, Milena, Maro, Suzi? Von, kako M? Maslačak, kako ste vi? Preporučili su nam da inhaliramo J fiziološkim rastvorom. Koliko ml da sipam [sm=zmeden.gif] Ljisho, bar si me ti nasmejala pošteno! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|