Anoniman -> RE: Ručni radovi (24.11.2011 15:23:30)
|
Ma mene je mama naucila kao malu. I par puta do sad sam nesto i pravila, tako jednom u 10 godina. Uglavnom neke salove i zezalice. Napravila sam jednom i neka dva dzempera ali to je bilo dosta bangavo. Par godina unazad, napravim po neki siz sal za sebe i za moje, a bukvalno sam ove godine pocela sa ozbiljnijim stvarima. Seme sam skinula sa neta, ima sve sto ti treba, samo ako znas engleski. Meni ide sve sto se radi rukama, da ne kazem da sam kao tinejdzerka sisala pola komsiluka [sm=smiley36.gif]. Treba malo, jedan rad za mene, da se uhodam, posle ide kao podmazano. Ja volim to, mene smiruje a i volim da imam nesto sto niko nema ili nesto neobicno [sm=smiley1.gif] Javi se kad zavrsis taj sal prvo, da ti prosledim "materijal" [sm=smiley36.gif] Nisam stigla da slikam tu kapu za moju sestru, ali je totalno luda. Sad sam se primila da mojoj Gici i sestrinoj maloj, pravim svasta, sestra ce da ih pazi da ja mogu da radim. Kao klinka sam naucila i da sijem i to sama, pa se nosim mislju da kupim masinu za sivenje. Ionako je izbor onoga sto danas moze da se kupi ovde ocajan. A meni je neka zena sila skroz ludacke komade. Ali daleko mi je da idem do nje, pa cu morati sama [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Zenetina MaliMisu tek si pocela?! Pa mislim svaka ti chast, odakle ti mustra, znala si da strikas od ranije ili si nedavno tek pocela, hajd molim te detaljnije informacije :) Ja sam pocela prosle zime sal i en zavrsi ga, i to ono klot frket i cao [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|