BubaBubica -> RE: Ručni radovi (3.5.2016 10:57:25)
|
Naravno da mi znači svaka vaša reč, od oslikavanja zidova ne odustajem, to je moja prva ljubav ali sad ću morati da napravim pauzu jer vremenski zahteva dosta moju odsutnost, a pored bebe je to nemoguće. Za venčanja dekoracije bih pravila bidermajere, ukrase za kosu, dekoracija čaša i flaša (oslikavanje i ukrašavanje čipkom, biserima, ružama itd). I ovo zahteva puuno vremena, sam bidermajer sam pravila dva dana i to veći deo dana, muž mi je kući pa mi pomaže oko kuće da bi radila ovo. A i kad nije kući, otegne se ali kući sam pa nije problem. Jedino da probam nekoliko setova da odradim pa da vidim kako će ići. Nakit ću probati da rasprodam na Etsy-ju pa ako krene tamo prodaja određenih komada, onda bih nastavila sa time. I to samo Boho stil jer mi ostalo baš i ne ide. Valjda zato što i sama volim taj stil. Danas ću odlučiti šta nastavljam a šta ne. Mada jedva čekam da dogradimo dečije sobice, jer mm planira da na podkrovlju iznad sobica napravi meni atelje, pa ću krenuti i sa slikanjem na platnu [sm=bravo.gif] Pišite i dalje, stvarno mi puno znači svaka kritika.
|
|
|
|