dunja RR -> RE: Televizor (16.1.2019 22:43:55)
|
Mili, a taj LG jel onaj glomazan ili tanak ekran? Ja bi Sony, SAmsung, ili Philips., možda i LG. Ali enkako mislim da je Sony kralj za TV. Mada nisam gledala cene, ali mislim da mi je skup. Mi imamo onaj Samsung, stari stari, sivi, glomazni, radi skroz ok, jedno vreme (kada se S rodio) je pištao, ali mi nismo primećivali, valjda nam se mozak bio privikap na tu frekvenciju, ali su gosti često pitali šta to pišti (a mi se čudili), onda smo ukapirali da pišti TV, samo mi ne čujemo a gosti čuju. Nekada se dešavalo i da zapišti jako, ali kratko (to smo i mi čuli) ali to se ne dešava sada, ranije jeste. Slika mu je super. Ja sam ga inače kupila od plate, na čekove, pre 17 godina. Sada me nervira jer je preveliki, posebno za ovu sobu, koju sada minimizujem koliko mogu nameštajem, rušićemo i jedan deo zida kada budemo renovirali kuhinju, pa će se malko dobiti i na sobi, i razmišljam se, kada ovih dana uzmem novi, da li da stari TV izbacim napolje ili da ga prebacim u spavaću (koja je velika). Kažu da ne valja da je TV u spavaćoj, šta vi mislite o tome?
|
|
|
|