dunja RR
|
Pisala sam mojoj dr. kaže da se to desilo zbog toga što sam 8. mesec i veliki je pritisak na zeludac i jednjak, moram manje zalogaje i gutljaje. Kaže da je beba bezbedna, da ne brinem. Tačno mi nije izgledalo kao da sam udahnula pa otišlo na stranu, znam kako to izgleda, doživela sam,, ovo je bilo strašnije, bukvalno blokada. Kaže mm trajalo je i više od 3 minuta, ali on nije ništa mogao da pomogne. Iako je doktor (veterine), on se skamenio, ja bi na njegovom mestu sigurno zvala hitnu, ali ja nisam paničar, pa i kada su najbliži u pitanju. Mada nije ni on, ali eto juče se skamenio. Kaže on, ti si bila na ivici smrti, bela skroz u licu, izvukla s, staloženo se skinula, okupala, prebrisala sve, ubacila u mašinu, uključila i prostrla, kao da ništa nije bilo. A njih dvojica samo kukaju. Kaže mm, samo sam razmišljao dok si se gušila, ostade mi dete bez majke. Sava je bio sav mokar, jer sam njega jadnička ispolivala s vodom koju sam bljuvala, on svukao mokre stvari, stoji go, i gleda me, i viče makana nemoj više nikada to da uradiš. evo sada mi smešno i tužno u isto vreme.
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.1.2019 14:38:54 >