dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/19 [chat] (7.1.2019 18:56:24)
|
Ja mislim da smo sve vrlo "bizi" trudnice, zato se slabo piše ovde [sm=smiley36.gif] Ja tek sada sedoh za komp, a da nije posao. Pripremali za Božić svašta, baš sam se naradila. Sređivala kuću, iako je bila sređena i za NG, ali ja to volim detaljno pred Božić. Konačno samo počeli da ozdravljujemo ali je mm skontao, sada, kada mu prolazi virus, da mu je noga skroz deformisana (na zglobu je evo posle skoro mesec dana otok veličine teniske loptice) i boli malo, nije gledao nogu ovih dana dok je ležao. Inače od bolesti je smršao za 7 dana 12 kg, u stvari ništa nije jeo. Mi jutros bili u crkvi, pričestili se sve troje, tj. četvoro :) bilo je lepo. Posle zvali redom da ćestitamo, i saznamo da nam je kum u teškom stanju (rak ima već dugo, ali od pre20 dana se naglo pogoršalo), tako da je mm danas ceo dan bio kod njega u bolnici, preplakao :(. Bili moji ovde, ja sve sama, spremaj rasklanjaj. Sada dok sam spremala sve pred Božić baš mi je sve teže i teže, da stojim, radim. Sedenje mi je naaajgore. Tako da mi sada najviše prija da ležim, a ja nikad nemam vremena da prilegnem popodne, nisam taj tip, mislim da ću morati da uvedem to sada, jer teško mi je svakim danom sve više. Posao ću da smanjim na minimum jer ne mogu da sedim. Ljubim vas sve, i blagosloven neka vam je Božić, Hristos se rodi!
|
|
|
|