dunja RR
|
Mrvice, kada ti želiš i kako želiš, tako radi. Ja sam prošli put u 8. mesecu kuovala i prala, a u 6. i 7. smo renovirali stan. Sada ništa nisam još, kupila sma par stvarčica, ostalo ću nadam se sledeće nedelje, i ta porodilište i za bebu. Čistim kuću takođe naredne 2 nedelje, kačimo policu i tv, i stiže klizni plakarpa ću onda da perem i slažem. Prosto nisam mogla ranije, puno posla, a decembar i januar su mi jako zahtevni u firmi, puno događaja kod klijenata, ugovori se obnavljaju, novi klijenti traže ponude jer formiraju u decembru budžete za narednu godinu, pa onda PDV,, završni račun, a još je sada tu i starije dete, sve je drugačije. Mi nemamo nikakvu pomoć (u smislu da ga je moj tata samo jednom pripazio pre godinu dana dok smo mm i ja otišli u pozorište, za 4,5 godine niko nikada nije osim toga, niko ga nije nahranio, obukao, igrao se sa njim), tako da i kada nešto isplaniram, a on se razboli, menja se plan. A on stalno traži pažnju, sam je, i ne mogu da mu uskratim sebe. I jako je vezan psoebno za mene, a i za mm. A u ovoj trudnoći smo svaki slobodan trenutak, a bilo ih je malo, iskoristili da otputujemo van Beograda, i jako mi je drago zbog toga, baš mi je prijalo. U prošloj trudnoći nisam mrdnula iz Beograda, a sada Krit, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Višegrad, Novi Sad .. naputovala se moja bebana sa batom i nama :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.1.2019 22:40:13 >