Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (21.1.2019 14:01:45)
|
Dr kaže čista su pluća, grlo je crveno i sliva se sekret niz ždrelo. Prvo se nosila mišlju da pošto je oset_ljiv prepiše nešto ( pretpostavljađ ab) a onda je rekla da mu ipak treba sa takvom ks dati šansu da se sam izbori. Ako je T do 38 i izdržava sa 3 brufena dnevno, to je sve u redu. Za veću T, ako to opstajava i pogorša se bilo šta, doći sutra popodne. Pomenula je apis golu al ja mu ne uzeh, propolis ipak ima, mali je možda. Toaleta nosa, može i da se inhalira. Za sad čistim nos i prskam fiziomer, uzeh mu to. Apotekarka mi dade neku mast poput fitobalma, bronholak (uvali mi 😁), pa ću videto i to da mažem. Janče, pričaj sa njim. Nemoj ga grditi, odvoj vreme nasamo da popričate. Možda da ni ne kažeš da je sestra rekla. Nego, primetili smo to i to, znaš li ti nešto o tome? Možda je neka regresivna reakcija. A možda je nešto i iz neke školske priče pokupio. Postupi tako da što više saznaš. Ja ga ne bih kažnjavala ovaj put. Moj stariji je piškio u neki lim na kadi, sa spoljne strane, da čuje zvuk (zanimljiv je zvuk, ali! Piškio u vrtiću mimo wc šolje da ne pokupi bakterije- u to vreme često smo piškili kojegde na putu za trening, pa sam stalno vikala podigni pišu, odmakni, ne pipaj... Doduše, imao je 4 g). Traži da se to nikad ne ponovi i to je to, tačka na priču o tome. I njega je sramota, sigurno.
|
|
|
|