Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 20:53:24
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita mnogo mi je drago da ste svi kuci na okupu.Znam kolila je patnja biti u bolnici.Patnja za djecu a i za nas roditelje. Pari srecno da vam bude u Amerike. Moji su jos u u otvorili poklone,nisu mogli cekati a ni mi.Njihove reakcije su neprocjenjive.Koliko radosti 😊
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 21:05:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece, mi vecerali, sad sedimo pijuckam sangriju i slusamo muziku.Emice reakcija je neprocenljiva. Andja je ljubila svoj poklon, ema je od srece zaplakala. Neverovatno koliko se deca od tri godine obraduju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 21:13:25
|
|
|
|
Maraj
|
Nasi pokloni za decu su sad ispod jelke. Otvaranje ujutru kad ustanu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 21:56:06
|
|
|
|
Rosita
|
Ja isto treba da ih metnem pod jelku. To D ugodjaj, zajedno zbrkasmo. Ma znate vi koja je to torta? 900g jafe, 300 g keksa, pola l soka od narandze, 150 g putera, umesi se za 15 m... Oblikuje. Ujutru ukrasimo. Umorna sam kso pas. Inhalacija u 1. Do tad cu biti budna. Masnice, da zavrsna dg je bronhijalitis. Isto kao i kod D. Tako sam se bils opustila, sad vise nisam. Blendano jede ovih dana. Kad se zakašlje ne ide nikako da nije blendano🙁. Cimerke 2 se vratile na imd sa rotom 😨. Ma samo da smo kod kuće. A N se smeje i raduje, duša moja. Moje blagorodno dete. Dobro mi je D. Porastao :).
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 22:05:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Sad vratih da procitam sta se desava sa Rosi, i vidim da su kuci bas mi je drago super!Pari uzivajte, na vremensku razliku cete vec da naviknete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 22:26:08
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Rosi najbitnije je da ste kod kuce cuvajte se sada. Evo moj D bio zdrav 5 dana i opet kaslje i dalje se inhaliramo. U se razbolela u utorak isprimala 6 onekcija i kos koj nije bolhe jutros dobila panklav i on opet od nje poceo da kaslje.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 31.12.2018 23:08:09
|
|
|
|
emicaa
|
Dora ce ujutru ispod jelke naci poklon od djeda mraza.Moram je snimiti 😊 Rosi meni bi bilo zao tako potrositi jafu,ja bih nju umjesto torte 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 6:31:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobrooo jutrooo...srecna Nova godina. Mi se naspavali 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 9:21:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,do 9 smo spavali.Nemam pojma kako ce srecko zaspati u 1 opet. Posle idemo kod drugara,nismo se vidjeli vise od mjesec dana. Ovde su sinoc toliko vatrometi i neke rakete ispaljivane da je David u snu skakao,a Ema spavala u kadi
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 9:28:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Maca je zaspala oko pola jedan i ustala oko devet. Kako ste? Jesu se decs obradovala poklonima?
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 10:06:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! I moje su oko pola 1 legle...M je zaspao oko ponoci,i on je bio na zurci..i spavao do pola 9,sa budjenjima... One jos spavaju,a mi pijemo kafu. Mi smo sinoc gledali prvi i pravili zurku,one su bile presrecne😁 Jos nisam dobila,i bas me muci,i glava...napeta sam.. (trudna nisam).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 10:46:13
|
|
|
|
emicaa
|
Moji su oboje zaspali oko 11.Dora je propustila vatromet da bi joj sto prije stigao Djeda Mraz 😂 Von i mene glava boli od juce,i sad je osjecam
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 10:46:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro svima. Sve najbolje u ovoj godini. Moje su zaspale u pola jedan i jos spavaju. :DMm radi. Ispekla sam proju, stavila rucak i sad cekam da se probude moja cudovistanca, da im napravim dorucak. Od danas ih vracamo u red.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 10:54:05
|
|
|
|
Maraj
|
Srecna Nova mame!! Mi smo budni od 6. L se obradovao garazi. To ke i hteo za Novu. Sklopio je u 6 sa tatom. I igra se i dalje sa njom. Nije jos ni doruckovao. Cese se.... S poklon nismo vadili iz kutije. Jos mi je mala za njega. Mada verovatno ce ga L otvoriti za koji dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 10:56:52
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi a zasto su se sa rotom vratili. Moja S je najverovatnije rotu imala tj da joj je L preneo. Davala sam joj orosal...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 11:46:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, devojke, srećna vam nova godina! Rosi, ja znam za to disanje, davno smo pisali o tome na RR, verovatno u nekoj temi. Samo da ste dobro, uživajte! Pari, divno zavidim ti, ja bih samo putovala i selila se, ih. Milina! Mi smo se vratili kući noćas u 2. Deca bila budna iako su već počeli da trokiraju Mare zaspao u autu tako da se sinoć nije ni okupao Sanjice, šta znači vraćamo ih u red? Ne sećam se da su ispale iz nekog reda Meni duša spava, baš sam slabo spavala. A sad treba da mutim tortu za moje, na šta li će to da liči...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 11:51:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, leganje u 8 sati kao svaki dan. Sad ova tri dana smo ih pustili. A sad vracanje u red ili stari ritam. Kako hoces.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 1.1.2019 11:52:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 11:53:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pari, lep provod tamo. Uzivajte.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 11:58:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Anci, leganje u 8 sati kao svaki dan. Sad ova tri dana smo ih pustili. A sad vracanje u red ili stari ritam. Kako hoces. A to. Pomislila sam ko zna šta je bilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 12:00:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta ima da bude sa ovako divnim devojcicama KOnacno su se probudile.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 13:04:09
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan! Srećna Nova godina! Puno zdravlja nama i našoj dečici, manje nervoze, dosta živaca i pozitivne energije želim! Emi, blesava si :). Ali stvarno je ok ta torta. Ja prespavala Ng. Ustala u pola 2, inhalirala N. D se obradovao poklonima. Maraj, i ja sam uzela onaj stočić za N kao ti za S. Poslaću ti sličicu na viber :) Malo teži oblik rote, deca iscrpljrna pd prethodne bolesti, zato. Moj N došao sa 10300 kg izašao sa 9860. Pola kile :(. Mm jutros beše bolje, sad ga opet hvata. Glupi virusi. Lepo provedite dan :*
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 13:15:38
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 13:17:10
|
|
|
|
Maraj
|
Rosi i moja S je kalirala od rote. Al dobro...prosao je za 5-6 dana. Mukica samo je vodu kakila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 13:19:24
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jutro! I moje su oko pola 1 legle...M je zaspao oko ponoci,i on je bio na zurci..i spavao do pola 9,sa budjenjima... One jos spavaju,a mi pijemo kafu. Mi smo sinoc gledali prvi i pravili zurku,one su bile presrecne😁 Jos nisam dobila,i bas me muci,i glava...napeta sam.. (trudna nisam). Von Istanbul😂 od kud znas da nisi. Srecna Nova mame. Rosi i moj D je sada bas puno igubio 800g od ovog virusa. Bio jr bas bucko sada se osusio. A to me nervira. On nocas 2x povrcaao slajm. Dobio juce sirup za iskasljavanje. I tem nocas 37.6. Nicu mu sve 3 cetvorke virus ubi ga.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 1.1.2019 14:45:17
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Želim vam da u ovoj godini vi i vaši najmiliji budete zdravi i srećni. Nama su sinoć dolazili baba i stric. M je dobila gomilu igračaka, baš je uzbuđena. A ja ne znam kud ću više sa igračkama 😂 Rosita, vi ste izašli, divno! Vratiće on brzo sve to što je izgubio.
< Poruku je uredio Milena18 -- 1.1.2019 14:55:42 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?