Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 16:17:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moze, jos 5 komada i zavrsavam. :) Hvala Flamingos. ♥️
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 16:50:43
|
|
|
|
bubulence
|
Fil, imam jedan ako nesto znaci
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 17:10:55
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,draga moja,evo šaljem ti u pp kodove.Nema na čemu,uvek.Žao mi je što nemam više.Evo i Bubi,fale ti još dva.Ako negde nađem,šaljem ti.Ljubim vas.Šaljem ti odmah.❤
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 18:25:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Flamingos, stiglo je! :) Inace, ne znam sta mi je, taj tiganj koji ganjam je tipa 1500 din ( ne verujem da je vise). Nego mi je interesantno da to unosim, pa iscekujem... Inace ova korona nas je toliko konzervirala, sano trazim izlaze kroz ta sitna zadovoljstva. Odoh u off. Hvala vam, saljite u pp ko je raspolozen. :)
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 18:48:22
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu Fil.Šta god mogu svima ću da pomognem i izađem u susret.Tu smo da se družimo.Ukuckaj kodove,pa nam javi kad stigne nagrada.❤
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 20:35:25
|
|
|
|
bubulence
|
Fil ne mogu da ti posaljem pp
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 21:40:56
|
|
|
|
flamingos
|
Bubi,probaj meni da pošalješ,pa ću ja Fil.
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 22:01:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, nemoj da stavljas smajlice i slicne emotikone, meni je to problem bio kod slanja pp-a. Hvala ti svakako na trudu. ♥️
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 29.3.2021 22:09:50
|
|
|
|
bubulence
|
Nisam nista stavljala. Hajde posalji ti meni pp, mozda mogu da odgovorim
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 30.3.2021 7:44:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Bubi, Flamingos! ♥️
|
|
|
|
RE: Kodovi ispod zatvaraca 30.3.2021 8:10:09
|
|
|
|
flamingos
|
Nema na čemu,Fil.Uvek.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?