Pfff, onda ćemo mi OH grupu da pojačama i za tebe.
O rintanju nećemo, čeka me uveliko, no praviću se da ne vidim pa koliko stignem u nedelju. Sutra smo ionako van kuće gotovo ceo dan.
Misha i Ljisha -> RE: DecembaRRska kafana (14.12.2018 22:22:30)
Evo svratih u kafanu da se pozdravimo hihi...ne pijem hvala. Ionako uvece umrem kad zaspim jos da se napijem bilo bi veselo. Otvorih prozor prija ovaj vazduh
Ja da poukljucujem masine pa da otvorim prozor i da razmislim sta cu. Mm je zaspao sa mini bubom, cujem ga kako hrce iz njene sobe 😂 sad sam u dilemi da li da ga budim i odem u knjizaru ili da iskuliram i narucim online pa da se sirim po krevetu. Jesam li vam rekla koliko mi je nedostajao moj krevet? 😁 Ako nisam onda da vam kazem da mi je mnogo puno najpunije nedostajao 😂
Evo ja cu ovo sa kapicom sto je Les servirala 😂 Ja upravi narucila knjigu svekrvi za ispod jelke u Dori onu knjizicu da joj se drugari upisu 😊
Ana RR -> RE: DecembaRRska kafana (14.12.2018 23:45:16)
Dobro veče u kafanu [sm=smiley1.gif] Kako nas je zavejalo, pa ujutru će biti uspeh izaći iz dvorišta. Od jutros nije prestao da pada. Noćas nam nestajala struja pa danas popodne opet a ja u sred posla. Kaže bossica aj ti polako na vikend [sm=smiley36.gif]
Radila sam hormone danas, stigli mi rezultati. Gledam i ništa ne razumem.
Bar dan, danas su Materice po gregorijanskom kalendaru, da ne kažem katoličke častim vas, ako mi čestitate, sve po redu: zamedljana rakija, fanci, jabuke, orasi, čarape i koji dinarčić!
Mili pa neka ga pravi on 😂 Ja cekam da prodje Katolicki Bozic pa da narucim djeci poklone,tad ce biti sve snizeno. Ivana hoces li mu mjenjati displej,sta ces sad?
Evo i mene. Nina mi prehladjena pa je kmezava.Cekam mm sa posla da popijemo kafu. Sneg napadao,deca danas bas dosta bila napolje,imamo i brdo blizu kuce pa su se sankale.
Ja konačno sve raspremila po kuhinji, po ovom nevremenu mi danas punu kuću gostiju [sm=smiley36.gif] Al , čujte, šta zima može dobrom društvu i kuvanoj rakijici...ništa.