Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (21.12.2018 12:55:37)
|
Dobar dan. Noc je prosla sa temperaturom. Dali smo joj jutros rano. Sad je popila drugu dozu pancefa. Probudila se jako rano, pa sam je sad odvela posle uzine na spavanje. Isle smo po T, jer je mm odsutan. Umro mu je kolega. Posle smo svratile do doma zdravlja jer T kaslje. Ide vikend necu da razmisljam, a i mm drami. [sm=smiley36.gif]Mi tamo, a ja nisam ponela knjizicu. Kontam samo da vidim kad radi, pa cemo da se vratimo. A sestra mi kaze nema veze sto nemate knjizicu. [sm=smiley4.gif] Primicemo vas. U soku sam bila, jer nam se to nikad nije desilo. Elem, primila nas je dr. Obozavam ovu dr na skolskom. Nista nije T. Samo joj se sliva. Prepisala nam je defrinol. Predlozila je prirodnu inhalaciju pre spavanja. Von, nadam se da je malisa bolje. Sto se tice obezbedjenja u skoli. Ja sam za to kad su velike skole u pitanju. Posebno sto ulaze psi u dvoriste, a deca se boje. Kad su male skole nastavnici mogu da pokriju. T je imala u skoli, ali mnogi roditelji nisu placali i skola je ukinula obezbedjenje. Inace je taj cika bio dobar kao lebac. Uvek sam se slatko ispricala sa njim. I stvarno je radio svoj posao.
|
|
|
|