Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (18.12.2018 13:08:46)
|
Ja cu to da demantujem. Moja T je lepo spavalа, a stala na svoje noge sa sest, a sa devet i po prohodala. Ona i sada nestaje. Mislim da to zavisi od deteta do deteta.Malo pre samo sto se nisam onesvestila. Jako mi je lose. Sad idem kyci da legnem. IZVORNA PORUKA: Rosita Dobar dan žene. Svi bolesni i neispavani :(. Uff, ajde držte se! Jq starijem dala biljni sirup plus aerius. Nije noćas kašljao. Jutros kaže mm da jeste. Ma budi se i moj x puta. Samo sisa ima efekta. Noćas sam ga i pustila da kuka dok stariji nije rekao ućuti molim te. Onda mu dadoh. Ne sisa on što je gladan već iz navike. Ne znam šta ću s tim, valjda će proći. U pola 5 sam ustala, tuširala se i prala zube, spakovala mašinu. Onda sam se vratila do pola 8. Dete koje je toliko aktivno i motorički napredno kao što je kod maslačak i ljiše, po pravilu loše spava. To je samo moje zapažanje i iskustvo. Kad je D imao godinu dana jedna dr ga posmatrala u parku i kaže mi on mora da loše spava noću ☺. I ja kao ljiša ne odustajem dok ga ne uspavam, danju. Ali N mi nije toliko težak ta saradnju. Pozdrav, mame
|
|
|
|