Mariya -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (14.12.2018 23:49:44)
|
Veče mame! I kod nas baš lepo pada, još od popodne. Deca presrećna [sm=smiley1.gif] Da li mi verujete da moj smrda još uvek ne spava. Ej zadavila bih ga sad,vidi se da se bori da ostane budan,ne znam koji mu je[sm=hudicek1.gif] svakih nekoliko minuta diže glavu, sedne,pa hoće da izađe iz kreveca, ja ga vratim,on plače i tako od pola 11 već radimo... A mene još čeka meso, mm doneo sveže pa da pripremim ćufte, na tacnu i u zamrzivač, pa ih samo vadim i kuvam kad zatreba. Zavese sam završila, sad treba da sašijem suknju, ustvari 3 suknje za Lucinu školsku predstavu, pa još rasklanjanje i ostali kuhinjski radovi, samo ne znam kad ću pošto smrda odbija da spava. Milena, da,3.februara mi ističe porodiljsko. U januaru idemo na kontrolu kod fizijatra, ona će napisati predlog a posle idem kod naše dr da nas šalje na komisiju, sa L dijagnozom bi trebalo da mi produže bolovanje ali ne smem ni da se nadam... Realno, on je dosta dobar, a nije ni čudo jer ja ceo dan radim nešro sa njim. Svako oblačenje, menjanje pelena, jutarnje mleko, doručak, u svakom trenutku i situaciji ja nađem način da kroz igru, rad ili svakodnevna dešavanja vežbamo. Forsiram mu tu povređenu ruku kad god mogu. A plašim se da će puno nazadovati čim prestanemo to da radimo jer njemu treba nekoliko meseci da bi uradio nešto što drugo dete uradi za trenutak. Videćemo u februaru.
|
|
|
|