Anoniman -> RE: Dr. Eugen Jonas (28.9.2009 15:23:50)
|
Iz teme "Cekamo II crtice - SEPTEMBAR 2009" IZVORNA PORUKA: alexis77 Katjice, nisam proveravala metodu čika Jones-a retroaktivno! To bi me smaralo! Ali, mogu da ti kažem da sam u tom periodu išla na folikulometriju i dr mi je rekla-ništa ovog meseca, nema folikula i-cap ja ! Tako da je možda dr Jones umešao prstiće! IZVORNA PORUKA: Katjica Mozda ti nisi imala tu skolsku O koju je trebala tvoja gin da vidi, ali je ipak upalila ova druga koju niko ne moze da vidi ili predvidi osim cika Jonasa Sto vise citam o tome, sve mi se nekako cini mogucim IZVORNA PORUKA: alexis77 Znaš, draga Katjice, jedan put pre toga mi je dr rekla e, sad vidim reprezentativni folikul i to bi trebalo da bude to-ovulacija! A, taj mesec-ništa!!!! I zato si me užasno zagolicala pričom o čika Jonas-u! Biti ili ne biti? Ma, svakako biti, jer sexić baš popravlja raspoloženje, pa ga nikad nije na odmet! Kad bih se setila kad mi je bila poslednja M tada, 2006. negde u avgustu, pa da proverim, ajd, ajd kad budem imala vremena! Ne znam da li može u nazad? IZVORNA PORUKA: Katjica Nikada nisam probala unazad, ali ne vidim razloga zasto ne bi moglo Iskopiracu tvoje postove u odgovarajucu temu, da nas ne peckaju po prstima za skretanje sa teme
|
|
|
|