Trcosava -> RE: Beta HCG (27.9.2014 12:55:37)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanicaaa Hvala svima puno, malo sam se smirila i bolje se osecam sto se psihe tice... [sm=smiley36.gif] Nalaz koji sam ja dobila bprije pet dana (beta nalaz), vrednost se broji od ovulacije, a sa obzirom da je od tada proslo 5 dana, vrednost je morala da poraste bar dva puta, sto bi bilo 3856 (mozda i vise) sto bi znacilo da sam neka 5 sedmica, odnosno 7 od poslednjeg ana m. I to bi prema papiru koji ja imam, bila sasvim ok.vrednost. U ponedeljak imam zakazano kod ginekologa, pa cu znati sve, ali ja mislim da sam jedina osoba koja je probdela noc, razmisljajuci o beti i njenoj vrednosti, i racunajuci kad mi je bila oculacija. Totalno sam opaljena, i verovatno sam sad smorila i vas i sebe sa mojim paranojama, zabrinutosci i racunicom. [sm=smiley13.gif] Ja se izvinjavam, ali mi lakse bude kad se ovako raspisem, i kazem ono sto me muci... Svim buducim majkama cestitam trudnocu... Hvala vam jos jednom... [sm=smiley1.gif] Ivanice nisi jedina. Žene, bez da se ljutite na mene, ja ne kapiram to trčaknje po betu svako malo. Zar vam nije dovoljno da uradite test i vidite 2 crtice? Mislim, ako se to pokaže, šta će vam i beta? Naravno mislim na trudnice koje su prvi put trudne i nemaju neku istoriju BO ili bilo kojih drugih problema. Svakako u Srbiji zakazuju dosta ranije preglede, pa samim tim i potvrđuju trudnoću. Ne znam, ja sam betu radila samo kada nisam bila sigurna da sam trudna (čitaj imam još do mece, a morala sam tipa da snimim zub - pa je beta u tom slučaju najsigurniji pokazatelj). Sve ostalo, kada kasni ohoho i uradiš test i on pokaže dve crtice, čemu dodatno stresiranje i nerviranje oko bete???[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|