Ceca84 -> RE: Beta HCG (7.11.2013 13:34:27)
|
Cao svima! Nova sam na forumu i imam brdo pitanja i "problema" i unapred cu se izviniti na malo duzem postu... [sm=smiley1.gif]naime,mm i ja vec dve god pokusavamo da dobijemo bebu i nistaaaa.Bila sam kod dr, radila silne analize-u sustini sve u granicama normale osim AMH, kod mm spermogram zadovoljavajuci.Pila sam lekove od cycloprogynove, klomifena, preko bromokriptina, utrogestana, pa sam primala i merional i pregnil injekcije i nistaaaa.Posto imam maybe-baby, to mi je kucna lab. pomocu koje odredjujem plodne dane.Inace sam imala neredovan mc-2puta u jednom mesecu, ali mi je u sept.kasnila 6dana-po prvi put u zivotu i dobila sam.Sada mi ponovo kasni 8 dana,znaci zadnja M je bila 30.09.ali juce sam radila test i opet nistaaaaa.Radila bih betu, ali se plasim razocarenja,inace kada se malo vise napregnem osecam, ne bol, vise nelagodnost u donjem delu stomaka, pa me interesuje, da li je neko imao slicno iskustvo? POMAGAJTEEEEE[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]...VELIKI POZZZZZZ ZA SVE![sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|