RE: Beta HCG (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

JAmy -> RE: Beta HCG (4.4.2012 18:47:04)

Ne ALLEKS,naravno...ne postoji pravilo kao sto ni sve zene nemaju ovulaciju na isti dan ciklusa.Meni sa 6 nedelja se nije vidio cak ni gest mesak,a imam redovne menstruacije na 30 dana...
Da se ne stresiras tim preranim pregledima,ako su ti ciklusi uredni i ne traju duze od 32 dana,savjetujem ti da na UZ podjes tek za 2 nedjelje,koliko god si nestrljiva,a znam kako je,sve smo prosle kroz to da nam se nedelja oduzi kao godina...
Samo opusteno[sm=smiley31.gif]

JANAG -> RE: Beta HCG (5.4.2012 7:14:09)

DALI MOGU DA URADIM TEST IAKO MI KASNI JEDAN DAN....ZELELI SMO BEBU

Jovana131 -> RE: Beta HCG (5.4.2012 7:27:47)

Imas temu test za trudnocu. Mozes sa jutarnjim urinom,mada sve zavisi kada ti je bila ovulacija. Meni je pokazao 1dan pre nego sto sam trebala da dobijem.

ALLEKS -> RE: Beta HCG (5.4.2012 10:34:08)

Hvala ti Jamy, mnogo sam se uplasila. Beta mi je 233,5 bila na samom pocetku pete nedelje, a plod se nije video. Mnogo sam se uplasila.
Sada mi je mnogo lakse...[sm=bravo.gif]

mandjela -> RE: Beta HCG (6.4.2012 14:04:29)

Pozdrav devojke,

iscitala sam od prve do poslednje strane i divno je kako podrzavate jedna drugu!
Ako mozete da mi kazete vase misljenje poslednja menstruacija je bila 5.3. prvi beta hcg sam radila 2.4. i vrednost je bila 88.9.
Danas sam ponovila betu i vrednost je 834! Ocekivala sam oko 400 prostom matematikom... Kako se vama ovo cini?

nink -> RE: Beta HCG (6.4.2012 14:52:26)

Mandjela mogu samo da ti cestitam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image].Trudna jesi i najbitnije je da beta raste[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

JAmy -> RE: Beta HCG (6.4.2012 14:58:20)

Mandjela...dobrodosla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Meni se cini da tebi i ne treba nikakva matematika ,beta kaze da si trudna i ja ti od [sm=smiley27.gif] cestitam.E sad,taj porast ne govori mnogo o trudnoci osim da nije biohemijska jer bi u tom slucaju vrijednosti pale ili stagnirale.Teorija kaze da taj hormon brze raste kod viseplodne trudnoce,ali i kod nekih drugih ''''vrsta trudnoce'''',nego, to u praksi ne znaci mnogo jer apsolutno nije pravilo,i ne treba da se bavis brojkama jer ces tako samo opterecivati sebe nepotrebno.Uostalom,ne znam kako si ti racunala,ali po meni ovaj porast je potpuno ok i nije previse nego bas kako treba.Kada ti bude 2 nedelje od kasnjenja menstruacije(ne bih ti savjetovala prije ako se dobro osjecas)podji na ultrazvuk kod svog ginekologa,jer samo tako se moze utvrditi pravo stanje trudnoce...Do tada,opusti se i uzivaj u blagoslovu[sm=nosecka.gif]...

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:49:02)

Bhcg 22 000, trudnoca po zm 5+4 nevidi se embrion[sm=zmeden.gif] zasto je tolika beta a po uz jos nema nista[sm=zmeden.gif]

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:50:00)

Ultrazvuk radjen preko stomaka , jedan od savremenijih [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:52:02)

Tija mozda je ne daj boze vanmatericna?[sm=zmeden.gif]

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:54:18)

a kako se ta vanmatericna vidi? postoji gastaciona vreca ali nema embriona [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:56:12)

Ja nemam iskustva sa njom, pogledaj na temi, ali kazu da ona moze biti veoma opasna, moja sveki imala dve.
A mzoda je jos rano da se plod vidi.[sm=smiley13.gif]

Alexis79 -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:56:33)

Ja mislim da je jos uvek rano.
Meni se u 7. nedelji jedva video g.mesak tj u mom slucaju 3 meska [sm=smiley1.gif] i to me je gledao vaginalnom sondom.
Tek u 10. me je gledao preko stomaka i videli su se embrioni.
Zato mislim da je jos rano za takav pregled.Da sacekas jos malo .

Pa vi to radite na cetvrtoj bebi [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Beta HCG (7.4.2012 19:57:52)

A sto kaze alexis mozda je visestruka trudnoca u pitanju?[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Alexis79 -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:00:40)

IZVORNA PORUKA: tijatija

a kako se ta vanmatericna vidi? postoji gastaciona vreca ali nema embriona [sm=zmeden.gif]

Ma kakva te vanmatericna spopala .....
Jos uvek je rano da se vidi da li je ta vreca ima embrion ili je pu..pu prazna.
Ja sam radila Vto i videla su se tri meska (vrecice) ,tek posle 2-3 nedelje se videlo da li su prazni ili imaju zumancanu kesu.Tj .da li tu ima embrion.
Nemoj da se mnogo sad uznemiravas nego lepo sacekaj

vonavoj -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:07:35)

tijatija,zemska,jel se to odnosi na tebe?

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:12:55)

Hvala vam [sm=smiley31.gif]
Von [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nisam ja u pitanju, eto tri bebice a nerazumem se u dosta stvari... Mi cemo da sacekamo jos koju godinu za cetvrto...
Mozda mi slutis [sm=smiley36.gif]
Njoj je dr. rekao da dodje za dve nedelje do tada nista...

vonavoj -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:15:38)

taman sam htela da ti se klanjam i kazem svaka cast zeno,i ovako si moj idol,ali sa cetvrtim bi tek bila[sm=bravo.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:18:17)

IZVORNA PORUKA: Alexis79

Ja mislim da je jos uvek rano.
Meni se u 7. nedelji jedva video g.mesak tj u mom slucaju 3 meska [sm=smiley1.gif] i to me je gledao vaginalnom sondom.
Tek u 10. me je gledao preko stomaka i videli su se embrioni.
Zato mislim da je jos rano za takav pregled.Da sacekas jos malo .

Pa vi to radite na cetvrtoj bebi [sm=bravo.gif]

A ako se jedna vrecica vidi onda sigurno samo jedna beba treba da bude [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:18:22)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

taman sam htela da ti se klanjam i kazem svaka cast zeno,i ovako si moj idol,ali sa cetvrtim bi tek bila[sm=bravo.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Von potpisujem sve sto si rekla...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tijatija -> RE: Beta HCG (7.4.2012 20:22:22)

o hvala vam [sm=smiley31.gif]
izgleda da cu morati da se potrudim za cetvro i onda zatvaram sezonu [sm=jezicek.gif]

Veca77 -> RE: Beta HCG (8.4.2012 13:41:02)

Vadila sam opet danas kontrolnu betu posle 7 dana (proslu sam radila prosle nedelje - 1.aprila) i danasnji rezultat je 2453 mIU/mL. Rezultat prosle nedelje je bio 319 mIU/mL. Meni se cini da se nije bas najpravilnije duplirala... Sta vi mislite o tome?
U svakom slucaju, sutra idem kod prof. na kontrolu pa ce mi valjda reci da li je to OK.

branki* -> RE: Beta HCG (8.4.2012 13:43:55)

veco,ja bih rekla da je beta sasvim ok.

Veca77 -> RE: Beta HCG (8.4.2012 13:51:06)

Hvala, Branki! Bas sam se bila zabrinula jer sam ocekivala betu ne manju od 3000...

branki* -> RE: Beta HCG (8.4.2012 13:56:09)

meni je beta bila 366,nakon 4 dana je bila nesto preko hiljadu,sve je bilo u redu,tako da po tome zakljucujem da je i kod tebe sve kako treba.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>