Olga75 -> RE: Beta HCG (20.1.2012 11:45:40)
|
IZVORNA PORUKA: mala beka zdravo menstruacija mi je kasnilla 2nedelje a inace mi nikad ne kasni,uradila sam dva testa na urinu jedan je bio slabo pozitivan tj imao je dve crtice ali je druga bila mnogo bleda roze a drugi negativan.uradila sam betu i bila je 0,1. otisla sam i kod ginekologa rekao je da vidi trudnocu ali je mala tj rana trudnoca.tri dana nakon posete ginekologa dobila sam menstruaciju.nazvala sam ga i javila mu a on je rekao da nista ne diram,ako pocnu bolovi i parcici tek tad da mu se javim u ordinaciju. zanima me vase misljenje da li je neko imao slican slucaj,sta mislite da li sam ipak bila trudna ili ne?da li je pouzdanija beta hcg ili ginekolog??unapred hvala IZVORNA PORUKA: mihi Mala beka najpouzdaniji dokaz trudnoće je povećanje nivoa b-horionskih gonodotropina u krvi i urinu, svi testovi trudnoće su na tom principu. Ako si uradila betu dve nedelje nakon izostanka menstruacije a beta bila 0,1 trudnoće verovatno nije bilo. Nekada dođe do biohemijske trudnoće, poraste beta a poloda nema, u materici, o tome imaš temu kao i o ovome što se tebi dogodilo, Menga izostala test negativan, isčitaj sve, koristiće ti.
|
|
|
|