smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (22.11.2018 22:32:15)
|
I dok ja sednem za komp sve odete na spavanje![sm=smiley36.gif] Ivana, kada je koncert? Kako maca? Jess, kako ste vi? Svi nešto nadrljavamo ovih dana. Mene stomak boliiiii, čekam i ja mens, ali joj se ne radujem previše. Prošlog puta me je koštala živaca i mleka za J. Anči, kupila test?[sm=smiley36.gif] Meni končići kreću u toku ili posle ovulacije. Samo me sada ne brinu, ja sam sada kao iz vica o plavuši ,,sipaš i ne misliš''''[sm=smiley36.gif] Ljisho, kako ste vi? M ima upale uha i kada procuri obavezno dobijemo ab zbog rupice u bubnoj opni. Na tvoju priču o sirupima odmah se set_ih sebe kako sam ga detetu ubacila u oko! [sm=smiley36.gif] Flaster sam tek danas uspela da skinem. Jeeeeeeeeee.[sm=smiley36.gif] Još nismo rešili šta ćemo poslati da častimo drugare u ponedeljak? Zabranjeno je odneti bilo šta od hrane, možda možemo balone i sl. M puni pet godina, neko je pitao. On se tako nada da će slaviti u igraonici, a meni se tako ne daju tolike pare za tako mali uzrast. N će u januaru u igraonici, on je ipak veći i ima svoje društvo. Nemam pojma i žao mi je i nije jer se uvek razboli posle igraonice, a tek je krenuo ponovo u vrtić posle upale uha. Olga, mislila sam da ste rešili taj problem sa viberom. Koliko li je ta devojčica opterećena tvojom M kada još uvek smišlja nešto. [sm=zmeden.gif] Valjda sam obuhvatia sve što sam htela da pomenem, sigurno nisam ali bar sam probala.[sm=smiley36.gif] J spava odavno, bilo je malo borbe. On se uspavljuje sam, ali je bitno da nije gladan i daa sam mu ja u vidokrugu, na tatu baš i ne reaguje isto.
|
|
|
|