Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 8:47:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jess, nadam se da ce stati ta temperatura. Von, pa ni moje ne staju ceo dan. A sto pricaju. Mm i ja se slabo vidjamo, a one cim krenemo da pricamo da nam nesto kazu. Ne mozemo da se ispricamo. Kad je dosao mm ucutale su i zaspale su. Ma ovaj mali zvrk smeta T. Odoh sad do crkve. One spavaju. Zao mi je da ih budim.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 8:47:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Jess, kod nas neka susnezica i kisa. Bas fuj. Od srede ima temperaturu?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 8:50:10
|
|
|
|
pari
|
Jess,nadam se da će se reći nešto pametno u da će stati temperatura brzo! Ja sam jedva ustala danas, baš je tmurno i ja nešto umorna...i dalje kašljem, sinusi bole i dalje ...ovo traje li traje... Ivana, kako prošlo sinoć?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 8:59:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Neki sneg provejava kanda. Juce smo promrzli napolju. Mama mi je jos danas tu, pa svasta planiram a toliko slabo spavam vec duze vreme da sam jutros ustala bas nervozna. Mozda bi mi bilo najpametnije da odspavam i odmorim danas 🤔 Nadam se da ce danas da prodju temperature i da svi ozdrave i budemo bolje 😘 Nego... jedno pitanjce, mozda i ima tema, pa me uputite.... jesu li vasa deca imala izmisljene prijatelje? 😊
< Poruku je uredio mama Jo -- 18.11.2018 9:05:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 9:05:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, nista sinoc. Nisam pronasla ljude kuci. Dzabe sam se smrzla kako si ti?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 9:10:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj, Ivana secam se kada sam ja radila popis stanovnistva, onaj upitnik koji traje po pola sata po domacinstvu, a ja trazila i dodatni deo i daju mi vikend naselje.... mislim da sam jedno milion puta isla tamo dok ih sve nisam nasla...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 9:11:51
|
|
|
|
pari
|
Eee bezveze Ivana. Šteta što ne možeš kod nas sa RR da ti pomognemo malo 🙂 Ja onako ali šta ću, guram. Danas je M kod tate pa mi je malo lakše ipak, odmoriću se malo valjda. Mama jo, baš sam i ja razmišljala o tim izmišljenim prijateljima ali M ih još nema...Mislim da je to normalno jer imaju razvijenu maštu i tako se igraju...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 9:30:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, da svi mi kazu da je to skroz normalno. Evo mec jedno 10tak dana J ima izmisljanog Pandu koji svuda ide sa nama, jede sa njom, stalno ga spominje, pa ga pita nesto i odgovara u njegovo ime... danima se i ja sita ispricam sa pandom malo se nekada i pogubim, verujte Pari, odmori danas i samo pozitivno razmisljaj, koliko god da si u minusu... tako se ja bar trudim kad naidju minus faze...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 9:50:07
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo Dora nije nikad imala izmusljenog prijatelja,ali je redovno cujem da u sobi prica sama sa sobom.Igra se sa barbikama i prica umjesto njih
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 10:03:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja oko S. Mm usisava. L se igra. Nema izmisljenog prijatelja , kog spominje...ali u igri ga cujem da prica . Nekad se razdere "to je moje" a sam se igra Von srecan rodjendan devojcici
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 11:21:09
|
|
|
|
Rosita
|
Mamajo, Klik, ok je tekst. Napolju je ledeno. Ja necu izlaziti, imam nameru da operem kosu pa nek se suši u kući. Juče mi bila drugarica, danas druga dolazi, super. Pozdrav, mame.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 11:23:52
|
|
|
|
Rosita
|
Bez opcije uredi, trpite me. Zainatila sam se. Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 18.11.2018 11:25:27 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 11:59:32
|
|
|
|
Maraj
|
Mame znate li koja je frekvenca decijeg radija?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 12:00:52
|
|
|
|
Rosita
|
Nedavno se o tome negde pricalo. Neko rece da nema na obicnom radiju, samo u sbb kablovskoj, kanal 740.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 12:56:13
|
|
|
|
jess021
|
Da, na sbb-u je na 740 Radio S kids. Mi dobili ab, neka. Lakse mi je sad, ipak vuce vec 5 dana. Bili kod babe, sad spavanje, ja rucak....I eto. Brzo mi prodje vikedn kad radim subotom.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 13:51:16
|
|
|
|
Maraj
|
Nemam taj kanal Jess znaci ipak ab iako crp miruje...bas dugo je imala T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 13:51:35
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Jess, nadam se da će malecka ozdraviti brzo. Pari, saosećam sa tobom. I ja sam ponovo zapušena, uključujući i uši. Kašljem i dalje. Sutra ću uraditi bris nosa jer mi je u užasnom stanju. Dva meseca skoro ne mogu da se dovedem u red. Doduše, ništa me ne boli, makar to... Kad smo kod aktivnosti, moja M došla pre neki dan iz vrtića i kaže "Ja ću sutla da idem na engleski. Tamo ima mnogo deca. Ima i životinja" 😂 Pretpostavljam da je čula decu iz starije grupe kako pričaju o tome. Ja pravila ruske kape prvi put, po Veselicinom receptu. Sad mi se kuva krompir za njoke. Danas sam prava domaćica 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 14:42:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena, i ja danas evo svasta spremam da budem mirna naredna dva dana sto se tice rucka za nas. Deci vec lakse spremim... moji pozaspali, mm mi zapretio da moram i ja da spavam, a ja cu sad da se iskradem i da napunim paprike i jos stosta sto uspem dok se ne probude J bila sa bakom napolju jutros, kad se vratila a rumena u licu joj boze 😊 obozavam te decije rumene obrascice i nosic
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 14:57:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, imas preko neta radio stanicu KLIK I ja sam se danas nakuvala. Htela sam i da pravim neke gamboce, ali nisam stigla. Mozda sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 15:15:08
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala drage...mi imamo beogrid koji je deo sbb-a ali nemamo tu stanicu Mi rucali. Sarmu. L sam odvela kod b&d. Sad przim sataras. Mama mi nakupovala na pijaci paprike sveze....pa ne znam sta cuvsa njom Novembar mesec, a svo povrce na pijaci u izobilju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 15:45:56
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, po vecim gradovima preko cele godine ima svega, samo pitanje po kojoj ceni. Paprika nije sigurno ispod 200 din
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 16:20:17
|
|
|
|
Maraj
|
Jess 60 din na pijaci Nije bilo prethodnih god na pijaci domace robe. I krastavaca mladog....ma svega. Ko da je maj mesec
< Poruku je uredio Maraj -- 18.11.2018 16:21:41 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 16:24:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moji dosli sa utakmice, maca i dalje sminka sebezl, tepih, sina... Mene kicma i dalje boli. Bas sam nikakva.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 16:30:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde pada sneg. Moje spavaju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 18.11.2018 18:06:00
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni mama donela svezu papriku, i to bas dosta, zato sam i odlucila da napunim jer necemo to sve pojesti tako... Moram samo da dodam da pored toga sto sam nakuvala danas svega, tako sam svega i jela... da ne kazem prezderavala se ovih dana inace. Sta da se radi, to je tako normalno kad dodje zima
|
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?