smeško -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (17.11.2018 22:44:26)
|
Dobro vece!Jess, nadam se da sada nema T. J i ja smo danas isli po batu u skolu i ja sam se smrzla. Smrzle mi se ruke, morala sam da guram kolica. Kupila sam traku za kosu, dete mi je prava devojcica lutkica kada je stavimo! 😂 Delic flastera je jos uvek na kosi. 😂Juce smo bili kod mojih na slavi i danas.Mm gleda tenis, ja gluvarim. J je bio sjajan u gužvi. Nosile su ga moja mama i moja snaja. Voli ih obe. Ljubav izmedju njega i moje Ivane je bila na prvi pogled.Sutra M jos i ranije na trening.😜 Ja sam pustila N na kosarku i M na fudbal. Sami su to odabrali. N sara po sportovima, a M je opcinjen fudbalom i tu se nista ne menja. Ono sto im naglašavamo je da mogu da idu dok im je tamo lepo. N je sa klubom do sada isao i u V. Banju u letnji kamp i u Makedoniju i Grčku na prijateljske utakmice. Lepo mu je, cim ostaje tamo, jer zna da cim kaze da mu se ne svidja mi cemo ga podrzati. M ide na engleski u vrticu i za dva časa vec je naucio da broji do deset_ i pet, sest boja. Ja sam zadovoljna. Pre dve godine je N isao u NTC skolicu. I super mu je bilo. Kada smo mi bili mali gledali smo Branka Kockicu, sada toga nema. Trendovi zivota se menjaju, pa tako i potrebe dece. On je uzivao, a dva puta nedeljno po sat vremena nije obaveza koju ne mogu da izdrže. Ja to vidim kao priliku da budu deo razlicitih grupa i da uce da se snalaze u razlicitim sredinama. Maksimum obrazovanja nije prva tacka koju bih ja prizeljkivala da dostignu. Na prvom mestu, kod svoje dece, pozelela bih snalazljivost i samostalnost. Otkud znam, ima tu i dosta do samog tipa ličnosti. Sta cu da smuckam videcemo.
|
|
|
|