Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 5.11.2018 21:25:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, ja U non-stop nosam u poslednjih, recimo 2 meseca... ona bi samo u rukama da bude... nece u kolica da sedne kad idemo u parkic. Pre neki dan mi se jedna mama krstila, 2h u parkicu ona meni u rukama non-stop... ja kicmu apsolutno ne osecam Laku noc, moje zaspale, malo da pogledam okolo-naokolo i odo' i ja 😊 Jess, lepo spavajte 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 5.11.2018 21:41:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da Maraj eeg privatno oftalmolog privatno alergotest privatno. Sve se ceka mesecima i po pola godine i duze. Mislim da je oftalmolog bio za maj naredne godine slagacu te. sve je to dobar dan bar 6000. Mm i ja narucili picu kaze ja castim stigla plata hehe...D je vec u carstvu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 5.11.2018 22:42:11
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro vece mame. Mi danas svuda stigli. Malo je N spavao, rucak nece vec danima, ali je dobar i veseo. On je lud za bratom, obozava ga, sav se uzbudi kad ga ovaj pogleda, na mali osmeh cereka se da ori, slatki su. Danas mu bese ok stolica. Polegaše, a mene čeka rasklanjanje, sudovi...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 6:29:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jao Rosi tako je i kod nas. Ja kazem D vidi kako te gleda bata kao u Boga 😀. Ujutru se najvise maze njih dvoje. Ona ga drzi zabavlja mazi ga. Sad ga vec ona i uzme. Mada se ja bojkm tezak je on. Kod nas noc onako. Budio se oko ponoci i evo pre 6 se probudio. Mogao je jos ali mu probila pelena. Dadph eto u ponoc da pije mleko jer smo mj promenili dohranu pa kad sam mu dala cuclu poceo da vuce ko blesav valjda misloo mleko i krenuo u dreku najstrasniju. Evo ga kaki. Nikako da prestane da kaslje. Idem da ga presvucem pa da budimo seku zveku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 6:46:21
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame Nas troje ustali. S jos drema. Mada uskoro ce i ona. L kako ustane , usta ne zatvara... Posle cemo do dz... Ljiso bas bezveze sto ste placali sve te preglede. Mi smo isto jednom isli sa L kod oframologa. On nije saradjivao i uzese oni oko 5000...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 6:52:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj pregled ocnog dna za P je 6500. Sirili mu i zenice. I naravno kontrola sa i meseci nas ceka. Jos pogotovo sto neurolog vidi neki strabizam koji oftalmolog nije videla. A navodno smo bili kod najboljeg oftalmologa za decu u NS. I kad smo bili ajd i D da se pregleda. 13000 dovidjenja. Strasno. Novci nam odlaze brzinski i to najvise na lekare
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 7:39:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro svima. O, to je stvarno ozbiljna suma novca, za cas odlete. Ljisho zelim vam da se sto pre resite tih davanja para na lekare. Zelim vam svima lep dan 😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 8:03:23
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ljišo, bravo za P Kada vam stižu rezultati alergo testa? Kod nas stanje redovno - posao, vrtić, popodne igranje i maženje. M se isto raspričala opasno, zanimljiv je jako ovaj period.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 8:42:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mene glava zeza, a napolju vetar ubija. Vidim da ce i danas da mi bude veselo Milena, ljubi lepojku,jesu sad bas zanimljivi. Ljiso, sta kazu za strabizam?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 9:15:41
|
|
|
|
pari
|
Ljisho,super za eeg! Meni juce dan bezveze...pisacu jednom...teska tema... Sinoc dosao M od tate i rasplakao se da hocr kod njega,a tek je dosao...ja malo cackala i shvatim da on nece u vrtic i to mi kaze necu nikad u vrtic da idem...Ne znam sta da radim uopste. Kad pitam zasto kaze zato sto ima puno dece,smeta mu kad se spoje sve grupe,ali to bude max 20-25 dece...
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 9:42:59
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, pod jedan, mislim da je jasno kao dan da nece da ide zbog svih dešavanja kod kuće. Vi se svi trudite, ali njemu je sad takav period. Pod dva, ti ništa nisi kriva! Ja bih obavezno išla na otvorena vrata. Prvo, da ipak ispitam dešava li se nešto i da obrate pažnju da li se dešava. Drugo, da ih bliže upotnaš sa njegovim ponašanjem i zamoliš da mu više pqžnje posvete. Možeš i kod psihologa, svakako. Sve ce to proci, samo puno ljubavi i strpljenja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 10:16:46
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i nas. S nije primila vakcinu. Kaze dr nece sada da joj da dok joj se nosuc ne smiri. Dala nam nisita mast da joj mazem u nosic. Nisam to do sad koristila. Pari....jesi li pricala sa vaspitacima o desavanjima kod kuce/u vrticu... moraju obratiti paznju na njega, sad mu naisao tako tezi period za njegovu glavicu... Muslim da je on povezao, da kada je kod tate, oni su zajedno (vikend je) , a kada je kod tebe , ide u vrtic (radni dan)...
< Poruku je uredio Maraj -- 6.11.2018 10:18:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 10:24:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan.P odvalio jos spava. Pari kad se P rodio ja sam pitala vaspitacice da li D da saljem u vrtic. Pri tom je ona sad predskolac ajd da kazm obavezno je da sad ide. I one su mi rekle da pitam nju. Odnosno ako pozeli kuci da ostane sa mnom i sa batom da je ne teram. Kuci si, pusti ga par dana da iskulira. Meni je jos lakse kad mi je D kui. Zabavlja P ovako moram ja non stop
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 10:53:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso to je bas lepo. Al ona je devojcica. Smatram da se devojcice vise "motaju" oko beba. A i predskolac je vec... Moj L cesto zna da kaze da ostavimo S , da je ne drzimo. A i radije se igra auticima nego sto "zabavlja" S. Em je mali em je decak... Ja se sa S izmazim i ispricam dok je on u vrticu. Kad dodje kuci, gledam da joj bas i ne tepam jer oset_im onaj njegov pogled .... u smislu...a ja...
< Poruku je uredio Maraj -- 6.11.2018 10:55:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 11:01:52
|
|
|
|
Rosita
|
Meni je isto lakše kad je D u vrtiću. Hoće on da pomogne, al njemu je smaranje, stalno čeka. A meni je napoenije jer moram i njemu doručak, užinu, da ga opominjem da jede😨 i td. Malom je i pogled od brata dovoljan da se uzbudi sav. Mi uveče nekad pustimo muziku i D igra,,a N i ja isto cupkamo. Ta cika i vriska. N se pogubi sav 😂
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 11:09:36
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene. Ljiso, ne znam sta da ti kazem za lekare, znas i sama kad je za decu ne pitamo koliko kosta. M je u vrticu a L kuci sa babom, zaboravih juce da je najavim, a i nesto kasljuca. Pari, kao sto su ti vec mame pisale. M def ima problem i verujem da to nema veze sa vrticem vec sa celokupnom situacijom. Def moras razgovarati i sa bivsim i sa vaspitacicama. Trenutno je M najbitniji i sto pre to resite bice mu lakse.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 11:16:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Molim vas zene nastavite u odgovarajucu temu. Ima tema o vrticu. Svasta sam napisala ali me je izbacilo. Kuckam kasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 11:42:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja zavrsih u gradu, a glava i dalje ubija. Sin je juce isekao ruku, idem da mu pomognem ako treba oko garderobe pa da krene u skolu. Nece moci dan, dva sigurno pisati, al makar nek prati na casovima.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 11:54:18
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, kako se isekao?
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 12:05:44
|
|
|
|
Maraj
|
Pa to je saku isekao? Na sta? Sta kaze on, sto nece moci da pise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 12:50:57
|
|
|
|
Duškić
|
Jaoj, Stefane sta te to snaslo? Sta radite mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 13:24:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, sta je mene snaslo, a ne njega Juce prvi radni dan, bolje da ga ne prepricavam... Od pogresnih adresa do bagovanja kompa.. On se isece, pa aj na institut... Trcao je, pao i isekao se na neki kamen. Kad sam se javila na mob i cula da je direktorka skola za malo slog da me strefi. Nije bilo za usivanje, sa unutrašnje strane sake je, ali ga je muz odvezao i da vidi ds li treba tetanus. Snimali su mu ruku, sve ok, samo se "ugruvao". Boli ga, naravno. On se verovatno nadao da nece u skolu bice frka sve to prepisati, al sta da radim sada. Kako bude.
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 16:57:59
|
|
|
|
pari
|
Danas su mi bila dobra deca 🙂 A nasa situacija jeste komplikovana i bice jos komplikovanija,a moj decak je oset_ljiv...Ali nadam se da ce na kraju sve biti dobro,svi ga puno volimo... Vetar se bas razduvao,mene sinusi ubijaju 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 18:26:22
|
|
|
|
Maraj
|
Pari sto mislis da ce biti komplikovanija? Jel se nesto desilo? Npr sta ce biti ako dobije brata/sestru i od tate? Mislim da ce mu to predstavljati "problem"... Mojoj S danas punih 6 dana kako nije kakila. Ja mislila da joj kupim probiotik. Mozda joj pomogne...pedijatrica rece da ne uzimam nista...bas mi je zao. Nekad imam utisak da je muci...
< Poruku je uredio Maraj -- 6.11.2018 18:28:29 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/18 [chat] 6.11.2018 18:38:50
|
|
|
|
pari
|
I ja sam imala sa T faze nekakenja,po 7 dana,ali na kraju je ipak bilo sve ok. Ako ti dr kaze da je ok,ne brini,kakice 🙂 Ja sam sva bas zapusena,sinusi ubijaju kako se blizi vece sve gore...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako birati sigurne igračke za bebe?Dobra igračka odgovara uzrastu deteta, napravljena je od kvalitetnog, netoksičnog materijala, nema delove koji otpadaju ...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?