dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/18 [chat] (8.11.2018 12:45:51)
|
Hvala Les, i ja nađoh da je dobar stepen zrelosti i ova debljina 23mm je ok za moju nedelju trudnoće. Samo me nervira što mi nije eto rekao, da li se podigla :) Les ja sam pila siofor tokom trudnoćem i ako se dobro sećam, neko vreme posle porođaja sam batalila siofor, folnak (iako recimo folnak nisam smela, dr me kritikovala), ali smučile mi se tablete, pa sam u nekom trenutku, ne sećam se tačno kada, počela piti i siofor i folnak, a dojila sam 2,5 godine. Dobro se sećam da mi je dr endokrinolog rekla da je bezbedan tokom dojenja, iako mi je jedna VTO drugarica rekla su njoj rekli da nije. Ali ja sam pila, slušala sam svoju dr. IZVORNA PORUKA: lesli Dunja, moja doktorka je na svakom uz gledala posteljicu i pupcanik. Znam to zato sto bi prokomentarisala “posteljica dobra”, tako da je verovatno pogledao ali nije iskomentarisao iz nekog razloga. Inace prvi stepen zrelosti mislim da je u skladu sa tvojim stadijumom trudnoce :) I jedno pitanje za tebe...jesi li ti pila Glucophage za vreme dojenja?
|
|
|
|