Nato čestitam od srca na duploj sreći jeeee! Baš mi je drago!
vojvođanka, ja sam sada 11.nedelja a i dalje imam taj bledo smeđi iscedak, kao što kažeš više oker nego braon, daleko je od braon. Imam hematom oko 1cm i rekao mi dr da mirujem i da stavljam utrogestan. Ja sam mirovala dva dana koliko sam uspela i od tad se trudim da ne preterujem ali to baši nije moguće pored troje dece. Vozim bicikl, nosim najmlađe i važno mi je da se ne pojačava, inače bi se onda ozbiljno umirila. Pored utrogestana pijem i magnezijum i od njega nemam bolove ni pritisak u donjem stomaku. Čitala sam da se može uzimati i vitamin K ali sa njim se ne želim zezati, eventualno bih da uzmem neke prenatalne vitamine koje sadrže i vitamin K. Kažu da se hematomi češće pojavljuju kod onih koje i lako dobiju modrice po koži, sad koliko je to tačno ne znam ali ja baš lako zaradim modrice.
Ja već danima mučim muku sa sinusima, boli me celo lice i pucketa mi u nosu i boli. Inhaliram se bosiljkom i ako potraje moraću kod lekara. Već dve nedelje sam bolesna i dosta mi je više, vučem se ko prebijena mačka. Sve po kući stoji jer uradim samo najosnovnije. Ukućane sam izlečila a ja nisam odležala i eto. Još uvek vučem virus ili šta god.