Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, molimo vas da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici postavljamo u za to predviđenim temama.
Ahoj, dajte tu kafu pa makar ne spavala noćas [sm=smiley36.gif] Da vam pričam kako sam se pet puta preznojila danas. Krenem ja u prodavnicu, uzmem svašta u korpu i stižem na kasu. Vadim karticu i vidim da važi do 11 meseca ove godine a u novčaniku 200 dindži. Prvi znoj i drugi odmah. Mislim se crna Olga šta ćeš da vadiš kad ti sve treba- treći znoj već vidljiv. Reših da se pravim blesava, žena karticu u mašinu ja gola voda četvriti i peti krenuli zajedno. Kartica prošla, meni kolena klecaju. Dosta mi je stresa od rujne zore. Nešto se mislim da ću sad da se presvučem u pižamu i prespavam dan [sm=smiley29.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: Novembarski baRR (1.11.2018 15:24:55)
Cao cureeee
Jao Olgaa ja isto tako prosla. U radnji ne prihvate istekla kartica. Sledeci mesec stigla plata ja sa novom karticom zaboravim pin jer je novi. Bankomat me blokira ...popizzzz. i onda cekanje u redu da sve podignem. Sad nemam pojma mozda sam i dalje u blokadi 😂🤣
Evo muz mi do sad nije pao na pamet😂 Anck ba sam u trudnoci tri puta blokirala pin ubog trudnickog mozga.I svaki put morala ici u banku da mi daju novi 😂