dunja RR -> RE: Deda Mraz 2018. - Dočekajmo zajedno 2019. godinu! (15.12.2018 21:28:25)
|
Da se javimo da smo srećno stigle, pišem i u Sanjicino i u moje ime, jer mi je javila da je zdravo stigla u Požarevac. Meni je bilo kao i svake godine predivno, puno mi srce što sm videla vas i dečicu [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ja bi da pohvalim predivnupredivnipredivnu Sonju [sm=smiley27.gif] iz igraonice Kreativni klub, koja čak ni piće nije htela da nam naplati i otišla do radnje u međuvremenu i kupila grickalice za sve nas i poslužila, a Deda Mraz kojega nam je dovela je bio baš pravi pravcati Deda, pričljiv i veseo, ja sam potpuno oduševljena njime posle sam mu to i rekla :) I naravno Linu hvala što misli na nas sve ove godine [sm=smiley27.gif] Ja stigla kući, a mm je sa ogromnim otokom na skočnom zglobu i u oblogama, pao na snegu :( dok je vodio S na rođendan kod drugarice iz vrtića. Sada moram da ga lečim i da slušam gunđanje što sam ga slala na taj rođendan po kijametu [sm=smiley36.gif] Mislim žao mi mog čoeka, ali mi žao i sebe, sada je sve na meni ...biće veselo, on nema da mrda. Ovo je bila prava avantura, jučerašnje putovanje do NS koje je trajalo pa ...koliko je trajalo, a jedno najveće hvala Sanjici, koja je vukljala i mene i moju torbu po onolikom snegu, dugujem ti za to! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|