jovicaa -> RE: Te neizdržive bake i deke (4.10.2011 13:40:49)
|
pa nedjo nemam izbora. mislim nemamo para da placamo bebisiterku, a vrtic mi je jeziv, isla sam da vidim jaslice. jedna vaspitacica na njih 7, a i svi su dosta stariji od aleksa imaju po godinu i po dana, nema beba. i plus bi placali 6000 vrtic, pa onda bih radije platila nekoj zeni da ga cuva, ali i to je komplikacija, treba naci nekog odgovarajuceg, a da te ne odere. plus ne zelim da pravim jaz izmedju svekrve i nas, posto smo je vec pitali i rekla je da ce ga cuvati, znaci vec smo u dogovoru, bas bi ispalo ruzno da je od_ebem sad. sad kad malo bolje razmislim verovatno da ja malo preterujem, a i cini mi se ( mada ja naravno aposolutno ne znam sta ona radi sa njim dok nisam tu ) da smo joj isprali mozak sa nasim liberalnim metodama i da je malo opustenija... ona ima tako neke glupe prinicipe u vezi vaspitanja, mislim ipak je starog kova, ali ovako generalno je ok prema njemu, samo sto ga previse sputava po mom misljenju.. i nece nista da mi pomogne, ni da skuva, to ide do te krajnosti, da nece ni svoju solju od kafe da opere, ni njegovu flasicu, ali dobro to mi nije bitno, vec sam navikla da sve radim sama. jedino mi je zao sto zbog obaveza u kuci manje paznje posvecujem aleksu, ali sta da radim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|