Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 15.10.2018 8:08:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, ostale su jos dve karte za cetvrtak. Hoce li neko? :)
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 15.10.2018 8:34:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hocu ja i to ako niko nece 😂
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 16.10.2018 15:11:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da vas podsetim da su ostale jos dve karte za crtani u cetvrtak.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 16.10.2018 21:56:10
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Samo da vas podsetim da su ostale jos dve karte za crtani u cetvrtak. Glasam za Ivanu!
|
|
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 17.10.2018 8:24:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Duškić IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Samo da vas podsetim da su ostale jos dve karte za crtani u cetvrtak. Glasam za Ivanu! Ahahhaahahhahaahahhaa, e jesi luda skroz
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 17.10.2018 13:17:45
|
|
|
|
MamaZox
|
Odlično, iskoristili smo prošlog puta ovaj tip nagrade. Ako ima još karata ja bih, ali ne razumem za glasanje.
< Poruku je uredio MamaZox -- 17.10.2018 13:23:14 >
|
|
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 17.10.2018 13:53:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
MamaZox, to je bila samo šala. Nema vise karata. Zao mi je.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 17.10.2018 15:19:03
|
|
|
|
MamaZox
|
U redu,
|
|
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 8:27:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo juce gledali traktor Fergija i skroz je super
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 12:40:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Odlično, mi idemo sutra, gledali smo prva dva dela, prvi deo sa 2 godine, to je S bio prvi odlazak u bioskop Prošle godine je gledao 2. deo, isto na Kids Festu, i sutra ćemo treći, radujemo se :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.10.2018 12:50:24 >
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 14:26:58
|
|
|
|
Rosita
|
Uuu, ja nisam skapirala da su to nastavci :(. A Mali remorker, nije novi deo? Inače, utisak mojih za kapetan Morten je mlak.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 14:30:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije koliko se sećam, mi smo gledali Malog remorkera da li krajem prošle godine ili početkom ove, ne sećam se, a sada moguće da će kasnie biti nastavaka, ne znam.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 15:08:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Rosita, sin je gledao prvi deo Fergija pa sad treci. Nije to vezano.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 15:33:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisu u povezani u smislu da se radnja nastavlja, svaki ima posebnu temu, samo je lepše da se gleda redom, kako rastu dečak a i Fergi :) U prošlom delu je traktor Fergi postao auto, pa je S bio malo razočaran što nije više traktor, ali na kraju je opet bio stari dobri traktor, kada su ga opravili :) Ja baš volim Fergija, tj volim sve filmove koje gledam sa S, baš sam dete
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 18.10.2018 15:33:53
|
|
|
|
Rosita
|
Znam da nije vezano, nego mislih da je to onaj prethodni Fergi, D je jednom gledao, mislih to je to, isto. Svejedno, ove sedmice jedino ponedeljak veče bilo nam je slobodno, tako smo birali crtać.
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 22.10.2018 15:38:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Gledali smo Fergija a i Mumine smo juče, i oni su slatki, za malce :)
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 22.10.2018 15:48:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Uzivate Moje smizle obozavaju bioskop,kad smo u Nisu obavezno idu.
|
|
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 23.10.2018 0:53:24
|
|
|
|
Dora89
|
Uživajte! Lep provod vam želim!
|
|
|
|
RE: Vodimo vas na 14. KIDS FEST! 23.10.2018 0:58:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Inače, juče je u Kombank dvorani bila i izložba kojekakvih gmizavaca i zmija, moguće da su bili i prethpdnih dana, nisam obraćala pažnju. Elem, mislila sam da će S da se uplaši, kad ono naprotiv, zvao me da mi pokaže svakog malog buljavog guštera, probao je neke kutije i da otvori, a drugarica umalo nije kupila mužu za rođus jednog od njih, toliko su bili zanimljivi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?