dunja RR -> RE: Lidl Srbija (14.8.2022 22:29:09)
|
Izvinjavam se na skretanju sa teme - Les, kako koristiš limuntus, onako u prahu natrljaš? Ja nemam tuš kabinu, zanima me da li kadu mogu tako da ribam sa limuntusom, sada ribam sa sirćetom (iskreno, mrzi me/ne mogu da stignem da stalno mutim sirće, sapun, limun i vodu, pa samo naprskam sirće i istrljam). Izbegavam bilo kakva jaka sredstva, od kako su se deca rodila, a sirće mi super radi posao. Nekad limuntus stavim u bubanj mašine i uključim na prazno (nisam skoro, mogla bih ...), rekla mi jedna vlasnica zdrave hrane u komšiluku da se tako najbolje očisti i dezinfikuje mašina. Da li bi onda i kupatilo moglo, tj. kada? IZVORNA PORUKA: lesli Daco, ne verujem da ces se pokajati. Ja sam prosli vikend prala prozore, a danas ribala kadu i stakla na kabini.Pod ribanjem podrazumevam da natrljam limuntus na plocice i stakla kada se deca okupaju i onda kada zaspu prodjem to parocistacem, istusiram da skinem ostatke limuntusa i pokupim vodu windomaticom.Onda malo krpom predjem gde je ostalo vlazno i gotovo. A ranije sam trosila sate ribajuci kabinu i skidajuci kamenac. 😬 Obaska sto crknem, a ucinak maltene isti. Ok, ovo nije windomatic, ali verujem da ces biti zadovoljna.Od tih lidl stvarcica mi imamo onu sisalicu za dzempere i rucni mikser za kafu i skroz su ok spravice.
|
|
|
|