RE: Lidl Srbija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

flamingos -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:25:07)

Mati,ovde je uvek gužva.Ali,rade brzo na kasama tako da začas ispazarimo.

mati -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:25:44)

Pa nesto su kod mene na poslu pričali da idu po alat, i da ima četvrtkom. A juče videla na vestima sve sami muškarci čekaju.
Nismo probali njihov krem, ja uzimam mleveno meso i curecu salamu. Puding, voćni jogurt. Ovako deca šta pokupe. I naravno sladoled... [sm=smiley36.gif]
E, onaj keks Kapetan Rondo im je lep, ali baš je ukusan.
Nema gužve ni kod nas na kasi. Bar ne kad sam ja išla. Očigledno nije bio četvrtak.

Sanjica26 RR -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:27:01)

IZVORNA PORUKA: mati

Pa nesto su kod mene na poslu pričali da idu po alat, i da ima četvrtkom. A juče videla na vestima sve sami muškarci čekaju.
Nismo probali njihov krem, ja uzimam mleveno meso i curecu salamu. Puding, voćni jogurt. Ovako deca šta pokupe. I naravno sladoled... [sm=smiley36.gif]
E, onaj keks Kapetan Rondo im je lep, ali baš je ukusan.
Nema gužve ni kod nas na kasi. Bar ne kad sam ja išla. Očigledno nije bio četvrtak.

mati, ja nista nisam probala☹️ Osim kremica. Bas bih sad kupila to sto si predlozila.

flamingos -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:28:40)

Mati,sladoled i ja obožavam,kao i mooke dete.Jesu,ti keksići su im super.Imaju lepih slatkiša.Voćne jogute,puding,dete isto voli.Zamrznuta peciva,za svakog po nešto.

Ivanka 75 -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:29:48)

Mm hteo juce da ide zbog alata, naravno, i nije moglo da se pridje. Kaze red bio do mosta. Ali drzali odstojanje. Osto bez neke glodalice sto mu trebala 😂 Čega li vec... 😋

flamingos -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:32:07)

Da,Ivanka.Išla je reklama.Gleda narod da kupi kada je povoljno,a potrebno mu je.Anđela nije išla sa nama,a sutra javljaju lepo vreme,pa da prošetamo nas dve.Nećemo alat da kupujemo,ne treba nam.❤

mati -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:32:45)

Misliš na keks? Ili meso i salamu [sm=smiley36.gif]
Sladoled kupujem sve, kornete, ona stopala, na štapiće, na kutiju, onda one kutije porodični. Čoveče kad rekoh porodični, pa ja imam sigurno osam kutija, ali sam ih prekrila, i eto sad me podseti. Taman ide toplije vreme.
Keks je super ima vanila i čokolada, ali nije suv aocan je, lep je fil. Naravno, to je moj ukus. Ne znaci da bi se svima dopao.

mati -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:35:46)

Ivanka, nije bio do mosta, i preko mosta. Ej, koliki je to red. Jel taj alat toliko kvalitetan tamo, ili je cena tolika niska? Ali me verujem da bi čekali da je neki fuseraj.

vonavoj -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 22:39:13)

Mati,alat im je odlican,a jeftin..moj tata je svasta kupio.

Ana RR -> RE: Lidl Srbija (26.3.2021 23:54:51)

Mi smo sinoć svratili, pokupovali smo sav grčki sir koji smo našli [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 7:58:27)

Reče mi mm da se čeka napolju.Lep je dan,čekaćemo.Javljam kad se vratimo.Idemo u toku dana,da sve završim šta imam isplanirano.❤

mati -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 10:31:15)

Anci, kod vas nema gužve... [sm=smiley36.gif]

Tiziana -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 12:22:09)

Mi nemamo ni jedan Lidl blizu tako da mi u Srbiji nikada nismo bili u Lidlu.. 

flamingos -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 16:18:52)

Tiziana,kod nas ima.Sad se veatismo.Nakupovasmo koliko sam mogla da donesem.Pešaka smo išle.Slatkiše,kiv,voćne jogurtei,pomfrit i panirane komade pilećeg filea,i da ne nabrajam.Nije bilo gužve,zaćaz završismo.

Tiziana -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 22:52:21)

A gde ste kupovale garderobu? Zar nije sve zatvoreno? 

flamingos -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 22:57:45)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Nije zatvoreno.Stop šop je mesto gde su radnje.Sve otvoreno,samo nije bilo dosta naroda.I bolje.I mi smo mislile da sve zatvoreno,sem Lidla,kad ono-otvoreno.

Ivanka 75 -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 22:58:38)

Mislim da ne radexsmo trzni centri zatvorenog tipa. Otvorenog tipa kao Stop shop rade. 

flamingos -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 23:07:20)

Da,ovde je radnja do radnje.I običnu bude gužve.Danas baš fino.Prelep dan za šetnju i šoping.

mati -> RE: Lidl Srbija (27.3.2021 23:08:45)

Tizi, ja sam juce menjala pidzamicu u radnji, a dan pre toga kupovala poklon i obišla par prodavnica. Prošla kroz pijacu, sve radi. I tezge sa garderobom i sa robom. Hemija, prehrambeni proizvodi.

Duškić -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 7:02:10)

Bas sam gledala Lidl katalog ovaj . Svidja mi se tefalov tiganj.

flamingos -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 9:49:14)

Duškić,uzeh i ja juče katalog.Dosta toga i nema.Četvrtom krenu akcije,pa narod do subote pokupuje.

nata11 -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 10:22:28)

Zenske pidzame iz Lidla 0. Iscepalo se posle 3 pranja.

flamingos -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 10:55:43)

Nato,garderobu nisam kupovala.Hvala što si napisala.Anđela nosi top,i strina joj da jedan,pošto su bila dva u kompletu i podeli.Nosi ga evo 6 meseci.I sad je dobar.Naravno,ne nosi samo njega,on joj za školu,ima druge za po kući i kada negde krene.Sve zavisi,potrevi se dobro,potrevi se i loše.

Tiziana -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 11:27:53)

Svasta. Ja kako radim od kuce ne set_am se previse, a dodatno sve narucujem online. Ali secam se da je prosli vikend kao dozvoljeno bilo da se otvore knjizare koje nisu u okviru trznog centra, da je pusana pwticija itd.. Niko nije spominjao ostale, radnje.. E jake su nam mere... Vazno da su decu sutnuli online.. 
Masim temu, necu vise.. 
IZVORNA PORUKA: flamingos

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Nije zatvoreno.Stop šop je mesto gde su radnje.Sve otvoreno,samo nije bilo dosta naroda.I bolje.I mi smo mislile da sve zatvoreno,sem Lidla,kad ono-otvoreno.

nata11 -> RE: Lidl Srbija (28.3.2021 11:54:53)

Ja uzimam garderobu. Sve se pokazalo OK sem pidzama. Duksevi su super. Decija garderoba takodje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>