smeško -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (29.10.2018 19:40:42)
|
Dobro veče, dame! Nama je N na treningu, M večera, a J se uspavljuje u krevecu. Ja ručkam dunju i mogu da kucam, ukrala sam mm laptop.[sm=smiley36.gif] Pari, mali je on, a sve vas voli. Mogu ti samo reći da je i M počeo da plače u vrtiću i na vratima sobe. Čak me par dana držao za nogu i molio da idemo kući da bude sa mnom. Pravio je pauzu pre toga, jer je lomio ruku. Spavao je sa nama u krevetu da bismo mogli da ga pazimo da ne legne na nju. Kada je trebalo da se vrati u vrtić sve ga je bolelo, od nokta na nozi do obrve (da, čak je i to naveo). I stvarno je bio još malo sa mnom kod kuće i onda smo počeli da mu pričamo kako vaspitačice stalno pitaju za njega, Ana se raspituje, Uroš,...nekako je prošlo, nemam pojma kako. Kako se ponaša prema bebi? M bi da gnjavi batu po ceo dan. Pre par dana je smislio da mu priča bajku i to Crvenkapu bez vuka, da ga ne uplaši. Ja iščitavam teme o dojenju, ne znam ni kako bih sagledala svoj problem ni da li ga ima. 7.novembra idemo na novu kontrolu pa ćemo videti.
|
|
|
|