IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (19.10.2018 8:46:34)
|
Dobro jutro. Sanjice, za dobro jutro popih brufen. A milion stvari treba danas zavrsiti. Mislim da i ovo ucenje, silni kontrolni, pismeni uticu na mene [sm=smiley36.gif] jos ove nedelje pre podne u skolu, samleveni smo svi. Cak i na sinu vidim podocnjake. Ide u krevet uvece oko devet, sinoc oko deset_ zbog treninga. Jos vise mi se slosilo kad sam cula da i u subotu idu u skolu. Ljiso, moj sin se jedino razlikuje od Luke sto bi se ubio od plakanja i izvinjavanja da se to desilo. Prosli vikend kad je dosla komsinica sto mu pomaže nekad oko matematike dala mu zadatak koji su radili deset_ dana pre toga i koji je stvarno znao, tad je dobio 4 iz matematike, i on nikako da ga uradi, sve vice "ja to ne znam". Mrzi ga, lenstina. Jedino sto kod nas "pali" za sada je to da ja budem tu i podviknem ili spomenem kaznu da bi se on malo ukljucio. I isto tako, ne verujem da ce on ikad dobiti manju ocenu od trojke (nije ni dobijao), a svi vidimo koliko mu malo treba da za vecu ocenu. Dok se uci, on je u fazonu, ja sve to znam i na kraju trojka[sm=smiley36.gif]. Sanjice, za samopouzdanje, pitam ga skoro zašto se nije javio za neki predmet kad zna, on nesto pa kao nisam siguran, ovo, ono.. I pricom skontam da on misli da su svi bolji od njega. Kažem mu da mora vise da veruje u sebe, da kad odgovara veruje u sebe, bude siguran, da govori sebi "ja to znam, dobicu super ocenu"... I kad je dobio trojku iz istorije pitam ga sta se desilo. Znam da nije bio spreman za istoriju. Kaze on da nije htela da ga pita al da je on navaljivao i govorio sebi da on to moze i dobio trojku 😂😂 a sve to govori i kuka koliko place🤣🤣 kaze, eto vidis da mi nije pomoglo ono sto si mi pricala.
|
|
|
|