smeško -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (17.10.2018 8:26:02)
|
Dobro jutro!!! Hvala vam na pitanju!!!Mi nocas imali prilicno mirnu noc. J je sinoc imao 37 i malo preko, merila jos par puta nocas, ali od juce u 14h nisam davala paracetamol. Mene je plasio nosic zbog sisanja, ali mnogo je bolje od kada smo stavili c.luk u cosak kreveta. Naravno, spava pored mene. Jos spava, ja odmaram, juce sam peglala ono brdo, otpale mi noge. Sinoc sam otkucala poruku, sesija mi istekla i ja zaspala sa telefonom u ruci.😂 Maraj, jesi li predavala potvrde o vakcinaciji? Jesu li ti poslali zahtev za dopunom? Mi smo za N predali ono sto je u evidenciji u ovom dz, a ostalo su videli iz kopije kartoncica. J i M imaju sve u sistemu. Sto se tice temperature, nama je uvek divljala kao vama sinoc kada je u pitanju bila bakterijska inf.grla. Izdrzi, ume ta temp. da potraje i par dana dok ne padne. Nama pedijatar ne dozvoljava da kombinujemo paracet. i brufen. Ona, cak, ne voli brufen. Ali, kombinovanje ne dozvoljava, posebno dok su tako mali. Da li je sa razlogom ne znam.Kod M pola grupe juce nije doslo. Kaže vaspitacica da su se roditelji javili da im deca imaju visoke temp. Bas su krenuli virusi.
|
|
|
|