mama Jo -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (11.10.2018 8:27:13)
|
Dobro jutro svima. I ja sam cula za te pokusaje otmice, i odsekla sam se.... posle se demantovalo. Navodna ta devojcica sa Telepa je priznala da ju je covek pitao samo da li zna gde je neka ulica, a ona je preplasena dosla i majci ispricala tako, majka se uplasila- prijavila policiji.... posle su se samo nizale slicne price. Pre neko vece sam i u grupi MN procitala - pokusaj otmice u Sajkasu, pa su se mame iz Sajkasa javljale i rekle da se nista neobicno ne desava u selu. Da li je sve to istina ili ne... joj, ali strasno mi je da o tome i mislim, ma jezivo. Svakako sam za to da se bezbednost svuda pojaca.. Ljisho, a sta vas pedijatar kaze, i za hranu i za sedenje, i za to neutesno plakanje? Inace jess, kod nas nista novo... sve standardno. A o vrticu ne smem ni da pricam. Ubice me ovde [sm=smiley36.gif] salim se, ali taman smo krenuli, sa sve plakanjem, i pocne da kaslje pre nedelju dana tacno, i vaspitacica nam taj dan rekla da bas jako kaslje, i evo od tada ne ide... Kod nas je, izgleda najveci problem nasa/moja blaga narav... ali kako da sedim kod kuce a znam da ona tamo place? Da imam posao sve bi drugacije bilo, ne bih imala drugu opciju. Od ponedeljka krecemo ispocetka sve. Necu vise o vrticu, evo idem u temu...oprostite!
|
|
|
|