Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] (20.7.2022 0:16:57)
|
Da osvezim temu... Ja ne cekam crtice (nazalost) jos neko vreme, zbog nekih vecih privatnih problema koji su pali na mene, ali zeljno iscekujem taj dan i u poslednje vreme stalno mislim o tome. Pre 3 dana mi je trebao biti datum porodjaja... Uz to, danas na uz-u saznam da imam mogucu trombozu, ili pocetak, moram da radim testove na trombofiliju, a vec imam genetiku za to. Ovo, i da jeste tako, nije bio razlog pobacaja u mom slucaju, pa mi daje nadu da mozda i nemam... Ne znam. Pitam se samo i dalje zasto umesto sada da se radujem svojoj devojcici ja se bavim nekim mnogo tezim stvarima... Pitam se da li ce ikada doci taj dan da i nama osvane, posle ovolike borbe i svih godina i gubitka bebe u 5.mesecu, zaista je sve previse. Gledam okolo i ne znam nikoga iz blize okoline kome se desilo to, nekako kako koja osoba zatrudni, tako rodi. Pitam se zasto bas nama, ali znam da za sve postoji razlog u zivotu. Zaista se nadam da ce doci vreme za jednu zdravu bebu, svim srcem to zelim ali nazalost to deluje bas daleko... Zelim srecu svim devojkama koje pokusavaju trenutno, ne dajte se!
|
|
|
|