Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 29.6.2021 16:28:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Jelkice, svi zajedno navijamo jako ✊✊
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 30.6.2021 22:08:18 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 29.6.2021 19:19:16
|
|
|
|
Jelkicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jelkice, svi zajedno navijamo jako ✊✊ Joooj hvalaa punooo 🤗🤗🤗
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 30.6.2021 22:08:37 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 29.6.2021 21:25:08
|
|
|
|
flamingos
|
Jelkice,srećno.Držim fige i jedva čekam da nam javiš lepe vesti.❤
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 30.6.2021 22:09:10 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 1.7.2021 7:37:05
|
|
|
|
Gaga1996
|
Pridružujem se i navijam da sve ugledamo već ovog meseca dve crtice koje će nam svima ulepšati živote! 🥰Samo, ima da se čekaaaa... 🤭
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 1.7.2021 11:00:16
|
|
|
|
Nora332
|
Hvala vam svima na pozitivnim i divnim recima! 😊 Jako mi znaci poruka svake od vas! 😊 Bubice, nadam se da cu i ja tvojim putem. Daj Boze da tako bude. Kako si ti sada, sta su ti rekli za merenje grlica, koliko cesto moras da ides? Jelkice, Gaga - nadam se da cemo sve uskoro ugledati II crtice. Gaga, koliko dugo pokusavate?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 1.7.2021 11:22:26
|
|
|
|
Gaga1996
|
Nora, 4. ciklusa je prošlo, sada je 5. i aktivni smo 😂 Molim se Bogu da ovog meseca bude uspešno i da doživim taj najsrećniji dan 😊
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 1.7.2021 12:03:38
|
|
|
|
BubaBubica
|
Vučem vas za nosiće 🤗 Nora do sad mi je radila samo jedan pregled grlića kad je radila bris i jedno merenje sondom, 22.nedelja sam. Jao koliko mi je bio šok kad sam saznala da sam trudna, sad je jedva isčekujem 🥰
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 2.7.2021 9:18:56
|
|
|
|
Jelkicaa
|
Hvalaa svima divne stee 🥰Jooj nadam se Nora i ja tome da cemo uskoro, Gaga srecno 🤗Javljam vam sve novosti, ovog puta dobre ja se tako nadam i verujem u to ❤️
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 2.7.2021 9:46:56
|
|
|
|
Milena18
|
Jelkice, Gaga, srećno i vama! Čekamo vas u trudničkoj temi 🙂
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 12.7.2021 22:46:49
|
|
|
|
Jelkicaa
|
Hvala Milena🤗 Ja samo da javim stanje za sad, danas je trebala doci vestica medjutim nema je jos, juce sam samo imala dve kapi i to prilikom brisanja, mislila sam da ce kreniti menstruacija medjutim jos nista od tad, bolucka onako kao da cu dobiti tako da nisam sigurna jos nista 🤭
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 13.7.2021 19:54:01
|
|
|
|
Mišurka
|
Drage moje, mi smo 6 godina pokusavali, i nismo mogli. Sad kad smo rekli sebi da necemo vise misliti o tome, da je u redu imati jednu cerkicu i da nam je takva sudbina, eto iznenadjenja. Ja mesec dana nisam mogla da verujem da je to to. Hoću da vam kazem, samo ne gubite nadu. Zivot je pun iznenadjenja 😆
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 14.7.2021 13:25:17
|
|
|
|
Jelkicaa
|
IZVORNA PORUKA: Mišurka Drage moje, mi smo 6 godina pokusavali, i nismo mogli. Sad kad smo rekli sebi da necemo vise misliti o tome, da je u redu imati jednu cerkicu i da nam je takva sudbina, eto iznenadjenja. Ja mesec dana nisam mogla da verujem da je to to. Hoću da vam kazem, samo ne gubite nadu. Zivot je pun iznenadjenja 😆 Joj divnoo cestitam Misurka 🤗Meni sad evo kasni dva dana sutra cu ujutru test uraditi ako ne dobijem do tad 😬
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 14.7.2021 15:18:43
|
|
|
|
Jelkicaa
|
Stigla M 😔 Vise srece drugi put 😁
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 14.7.2021 18:23:37
|
|
|
|
Plavusica_01
|
Zdravo nova sam ovde pa me zanima vase misljenje Da li jos neka sem mene vidi ovde jos jednu tanku svetlo roze crticu u polju T u iscekivanju sam i nadam se da je pozitivan inace je test radjen 2 dana pre ciklusa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 14.7.2021 18:26:14
|
|
|
|
Mišurka
|
Najbolje je test raditi tek nakon sto kasni menstruacija. Ja sam cekala cak 8 dana. Al kad sam uradila bilo je vise nego vidljivo. Zelim ti sreću ♥️
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 14.7.2021 21:59:32
|
|
|
|
lesli
|
Ja vidim ovde drugu liniju. Bleda, ali tu je.A bleda je jer je test radjen jako rano.I tacan je sigurno, samo ako je uradjen kako treba i ako je rezultat ocitan unutar onih 10 minuta. Ponovi za 2 dana ili izvadi betu, ali ja bih rekla da je to to.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 9:25:26
|
|
|
|
Gaga1996
|
Zdravo žene! Mislila sam da ću se javiti sa lepim vestima i još ima vremena ali sam htela da se posavetujem sa vama... Danas mi je 23. dan ciklusa. Na 19. su mi natekle grudi i bolele su me. I to baš fino bile i povećane i dosta bolele. Međutim na 21. dan ciklusa uveče mi je bilo jako muka i kroz pola sata sam imala 4 vodene stolice i celu noć sam povraćala i imala temperaturu 38 sa ponavljanjem vodenih stolica. Pijem probiotik i više nisam imala stolicu. Ali jedna stvar koja me brine jeste da je posle te noći povraćanja i dijareje skroz prestao bol u grudima i više nisu natečene. To me jako brine i tera me da mislim da ipak nema bebe ni ovog puta. U nedelju bi trebalo, odnosno ne bi trebalo da dobijem... Jako sam zabrinuta. Inače se verovatno radi o stomačnom virusu... Ali brine me totalni nestanak simptoma u grudima. Takođe i jedini simptom... Da li je neka imala slično iskustvo?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 9:33:54
|
|
|
|
Milena18
|
Jelkice, srećno sledećeg meseca! Plavusice, i ja vidim drugu bledu crticu 🙂 Gaga, ja sam imala slično iskustvo. Bolele su me grudi jako posle ovulacije, pa prestale par dana pre očekivane menstruacije. I sada sam u sedmom mesecu 😊 A bol u grudima se vratio par dana posle pozitivnog testa.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 9:41:37
|
|
|
|
Gaga1996
|
Milena, pa to je divno čuti. :) Verovatno se sve to dešava zbog hormona, ko zna... Tako su i mene neposredno posle ovulacije bolele a sada ništa bukvalno... Zabrinuta sam bila da ne utiče ovaj stomačni loše na začeće ukoliko je došlo do njega ali čula sam da se to desi i kasnije u trudnoći i da nije problem. Danas svakako idem kod lekara... Daće Bog da nam se ovog meseca posreći 👶🏼
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 9:47:28
|
|
|
|
Milena18
|
Srećno, Gaga 🙂 Strpi se još par dana, pa možeš i test da uradiš na dan očekivane menstruacije.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 9:51:26
|
|
|
|
Gaga1996
|
Hvala puno! :) Samo da dočekam nedelju a da ne dobijem... Do sada sam uvek imala ranije pripremljen test ali sada sam rekla da ću u poslednji čas da ga uzmem da ne dođem u iskušenje da ga radim ranije. 😁
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 14:47:55
|
|
|
|
flamingos
|
Jelkice,srećno idućeg meseca,pa da nam se javiš sa lepim vestima.❤ Plavušice,i ja vidim drugu crtu.Držim fige da sve bude kako treba.❤Gaga1996,i tebi držim fige,da ne dobiješ i javiš nam radosne vesti.❤Srećno svima!❤
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 15:05:04
|
|
|
|
Plavusica_01
|
Uradila sam malopre oko 13h i nista se nije pojavilo samo jedna crtica pretpostavljam da nema veze to sto je radjen popodne a danas sam trebala dobiti a ciklusa jos nema valjda ce biti drugi put
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 16:33:15
|
|
|
|
BubaBubica
|
Plavušica ja sam u drugoj trudnoći radila test ja mislim 4 dana pre očekivane menst, i imala sam jaako bledu crticu, uradila sam i sutradan pa je bio negativan. Verovatno je bio razblaženiji urin pa nije bilo dovoljno bete da ga test detektuje. Ipak nisam dobila i svakako je bila trudnića u pitanju 🤗
|
|
RE: Čekamo II crtice 07/21 [chat] 15.7.2021 16:34:21
|
|
|
|
Plavusica_01
|
I ja se nadam da je trudnoca i da je test pogresio
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?