Jelkicaa
|
IZVORNA PORUKA: Nora332 Jelkice, koliko dugo pokusavate? Drzim ti palceve za ovaj mesec, a sve i da ne bude, imas i sledeci 😊 bar tako pokusavam sebi da pricam uvek jer je i nama projekat prvo dete 😁 znam odlicno kako se osecas, ja sam proslog meseca konacno prsla psihicki zbog ovoga, izucavanje svega i svacega do granice iznemoglosti, tempiranje odnosa i razmisljanje samo o tome. Izasle su mi i vene na grudima i zato sam se konacno i uclanila tada ovde da vidim sta ce clanice reci jer sam citala da je to znak rane trudnoce. Ali eto, u mom slucaju ispao simptom pms-a. A mesec pre toga mirisi mi izazovu tesku mucninu i nalog na povracanje po prvi put ikada i ubedim sebe da je trudnoca i kad sam dobila svet mi se srusio. Eto, da nisam pocela ovoliko da istrazujem i da se opterecujem ne bih ni znala da uopste imam simptome pms-a jer nikada nisam obracala paznju na to i ubedjena bila da ja to nemam. Drzim ti palceve da sve bude kako treba i da NE DOBIJES! 😊 javljaj 😊Branki, drzim palceve i tebi, samo napred, bice - uspevalo vam je vec, uspece i sada 😊 Nora mi smo skoro poceli malo vise od 7 meseci. Jooj to i ja sebi pricam, samo sto mi je ginekolog rekao da nemam ovulacije svaki mesec nego svaki drugi treci, imam i policisticne jajnike i insulinsku rezistenciju pa imam utisak da je univerzum protiv mene 😟 Ali imamoo veliku zelju da bebom i to nas i gura napred, sve je moguce 🤗 Iskreno isto je i kod mene, uzela sam i maybe baby da pratim ovulaciju, tempiram pa pokusam da se opustim, pa probaj ovu pozu onu pozu, zdravija ishrana, ma nema sta nisam radila, i isto ko i kod tebe pre 2 meseca, 5 dana nagon na povracanje samo mi se odredjena hrana jela i posle toga dobijem, tesko je zaista imas utisak da ti je sve palo u vodu ceo svet sva nada i zelja, pa treba se dici iz svega toga i onda opet ispocetka. Tesko je, ali uspecemo i nas dve i Branki i sve druge! 🤗 Hvala,javljam obavezno! ☺️ Drzim i ja tebi palceve za sledeci mesec, imali ste ovaj mesec tu pauzu, a sledeci iskreno se nadam da je vas mesec 🤗