Mandarina2010 -> RE: Čekamo II crtice 05/20 [chat] (30.5.2020 5:24:00)
|
Cestitke svim buducim mamama. Ja.jos cekam. Vreme tece. Bog me stavi i u karantin s muzem. Ubismo se od sporta, vestica stigla danas. S prvim isto. Dakle stvarno.... Stiglo mi je 50 testova za trudnocu sa ebay, 50 testova za ovulaciju. Jesam li ja zaboravila KAD se to radi ili sta je sad???? Da li kad porozi crtica na testu za ovulaciju krecemo u akciju, ili kad je turbo jaka? Neverovatno koliko volim svog muza, ali mi se jednostavno "rasplodjavamo", kao pande.... Kupila sam i ocajnicu, iskopala iz kutije neke stare maybe baby, instalirala fertility friend da pratim temp. Opet je vec 2. godina.pokusavanja i nista se ne desava. I stalno ista prica, posle ciklusa me juri, meni nije....kad se.meni hoce, nije bas raspolozen, a kad treba da dobijem i ujedam on je sav u elementu.... Mozda nam se "ovulacije" ne gadjaju... Preko glave....ja se poradjam praveci decu, meni porodjaj i bolovi od carskog nisu bili nista....kardiolog mi vec pali lampice " alo sestro ocemo li mi tu trudnocu ili necemo???" Doslo mi da m kazem da ja izgleda ne znam kako se to radi....posle skoro 40 god..... Jos sin doliva "mama , a jel ide beba?" 🤔🧐......pa sine, ovaj i tebe zeznuo.....
|
|
|
|