dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/18 [chat] (28.9.2018 19:02:37)
|
Evo da reportiram, kad več niko drugi neće [sm=smiley36.gif] Prešla sam kod mog dr koji me porađao i koji će me opet ako Bog da porađati. Oduševio se kada me video, jer znamo se mi odavno. Elem sve je ok, beba odgovara nedelji trudnoće, srculence radi, grlić dugačak i zatvoren, nema kontrakcija. Cista se resorbuje pa je sada 35x25, što je super. Posteljica je nisko, pozadi, kaže dr. da će se podizati kako beba raste, mogu se desiti krvarenja jer je smeštena nisko, ali i ne mora da znači. Da ne brinem. Ugojila sam se 500gr, znači 1,5 kg od početka trudnoće. Mada ja mislim da je i tih pola kile od "ne idenja" u wc. Pritisak dobar. Rezultati krvi su svi ok, kaže i dr i moja dr. endokrinolog, izgleda da neće trebati fraksiparin, bar ne još, D dimer je ok. I šećer i sve ostalo. Urin je ok, urinokulturu čekam, ali dr ne očekuje infekciju s obzirom da je urin ok. Rekao je da se više odmaram, previše sam aktivna, iako je sve ok, kaže da se primirim. Za sledeću kontrolu da uradim ogtt, sada se radi ranije, nisam znala, i za mesec dana na 4D. Ja zadovoljna i mirna :)
|
|
|
|